Teacher with student girl writing assignmentSziasztok!

Remélem jól vagytok. Én kicsit úszom az árral, sok helyre kell rohangásznom ügyeket intézni, egyetemre is sok mindenre kell készülni mostanság, ezen kívül még van egy nagy projekt, de egyelőre még ez legyen titok. 😉

Pénteken hatalmas öröm ért. A komáromi Alapy szakgimnáziumban pénteken egészségnapot tartottak és ennek örömére meglátogattam a volt munkahelyem. Nagyon jó élmény volt átélni, hogy az egykori kollégák és tanítványok milyen örömmel fogadtak. Nagyon jól esett, hogy egyből odajöttek beszélgetni és egyből azt a kérdést kaptam meg, hogy mikor megyek vissza. Soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan hely, ahol jó emlékekkel gondolnak vissza rám.

Az egészségnapon a diákok több eseményen vehettek részt. Crossfit versenyt és közös yogázást szerveztek erre a napra és ezen kívül az osztályok egy kis háziversenyben mérhették össze tudásukat és kreativitásukat. Egészség kvíz, tökfaragás, kreatív plakát és salátakészítő verseny. A salátakészítés nekem nagy kedvencem volt, hiszen én voltam az egyik zsűritag és finomabbnál finomabb kreálmányokat kóstolhattam meg.

A jövő hetem ismét kicsit mozgalmasabb lesz, de több cikkel készülök nektek. Október van és már több üzlet, kimondottan a Starbucks halloweeni lázban ég és közben már meg-megjelennek a “Magyarországon nincs Halloween, mindenszentek van!” feliratú temetős képek. Majd írok, hogy mi a kettő közötti különbség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s