Sziasztok!

Itt van ez a csodálatos ősz. Magam részéről én mindig örülök az ősznek, hiszen ilyenkor nagyon szép a táj, ahogyan a fák levelei megsárgulnak, megbarnulnak, majd szépen lassan a földre potyognak. Szeretem, hogy egyre több ruhát lehet hordani, felvehetem a hosszúujjúmat, előkerül a bőrkabát és a bundás conversemet is használhatom.

Nekem az ősz után már csak egy szebb dolog jöhet, az pedig a tél és a havazás.

Depositphotos_6301020_m

Természetesen mindennek megvannak az árnyoldalai, így ennek az időszaknak is. Az ember immunrendszere gyengébb, így könnyebben összeszed mindenféle nyavalyákat. Sok mindenben nem tud zavarni, ha egy kicsit megfázok, de esetemben jelenleg már 3 hete tart ez a taknyos korszak és már kezd kicsit idegesítővé válni, hogy nem tudom 150%-osan csinálni a dolgaimat. Edzeni sem tudok így folyamatosan. A tanításban annyira akadályoztat ez a megfázás, hogy ha kicsit többet beszélek a kelleténél, akkor nagyon hamar elmegy a hangom. Jelenleg tegnap este óta szinte néma vagyok. Ilyenkor mindig olyan kellemetlen az óra, hiszen nálunk a nyelviskolában az órák 90%-a beszélgetésből áll.

Szóval nagyon remélek kedves Infulenzia, hogy hamar eltakarodsz és békén hagysz minket szépen nyugalomban élhessük kicsiny életünket. 🙂

Remélem ti jól vagytok. Egy kommentben írjátok meg, hogy ti ősszel hogyan védekeztek a megfázás ellen. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s