one couple man and woman whispering at earSziasztok!

Bizonyára ti is ismertek olyan embereket, akik borzasztóan gyenge akaratúak és könnyen manipulálhatóak. Ezeket az embereket fél szavakkal is lehet irányítani. A befolyásolhatóság egy elég nagy gond, hiszen ezzel hatalmas konfliktusokat lehet generálni.

Én világ életemben egy erős személyiség voltam, soha nem tudtak rábeszélni semmire, sem meggyőzni, befolyásolni pedig egyáltalán nem. Természetesen voltak olyan emberek az életemben, rokonok, tanárok, osztálytársak, akik próbáltak ilyen-olyan utakra terelgetni, de mindig a saját utamat jártam.

Sajnos többen vannak a környezetemben, akik úgy gondolják, hogy mások által vagyok befolyásolva. Ezt viszont maximálisan kikérem magamnak!!! Aki azt hiszi, hogy egy gyenge akaratú lóf*sz vagyok, az hatalmasat téved és egyáltalán nem ismer. Nem tudok tovább hallgatni, ez nagyon böki az egomat, hogy valaki ennyire gyengének gondol.

Szeretném tudatosítani mindenkiben, hogy önálló akarattal rendelkező, független személy vagyok. Soha, senki nem fog engem befolyásolni! Elég rossz keverék vagyok. Anyukám erős személyiség, apukám pedig makacs. Na most én erős személyiségű makacs ember vagyok.

Továbbá, ha valaki szeretne velem beszélni, vagy felvenni velem a kapcsolatot, azelőtt  nyitva áll a kapu, nincs semmilyen akadály, soha nem is volt. Ha valaki szeretne megbeszélni velem valamit, akkor a telefonszámom a régi és facebookon is elérhető vagyok szinte bármikor.

Valaha úgy hívtak, hogy King of Cruelty, de ennek ellenére nem szabad félni tőlem. Lehet néha kicsit kíméletlenebbül mondom el az igazságot, de azt soha nem rossz szándékkal tettem.

Vannak hibáim, munkamániás vagyok, kevés a szabadidőm, de mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tartsa velem a kapcsolatot. Nem szigetelődöm el senkitől sem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s