150624-surgery-stockSziasztok!

Itt van a november, az idő egyre hidegebb és egyre magasabb lesz a gázszámla a fűtés miatt. Ma mindenszentek napja van, ilyenkor a legtöbben kilátogatnak a temetőkbe, hogy gyertyát gyújtsanak halottaik emlékére.

Én most úgy döntöttem, hogy ebben a cikkben szeretnék őszinte lenni mindenkivel. Nem szeretek soha betegségről írni, ezt inkább megtartom magamnak, a szüleimnek és azoknak, akiknek feltétlen tudniuk kell arról, ha valami baj van. Tevődik fel a kérdés, hogy baj van-e? Igen, baj van. Nem nagy baj, csak kis baj. Leginkább azért döntöttem ezen cikk megírása mellett, mert Komáromban a pletyka jobban terjed, mint a vírusos megfázás és egyre többen kezdtek érdeklődni, hogy igazak-e a hírek, miszerint rákos vagyok.

Most elárulom mi ez a hű, de nagy titok és remélem, aki olvassa ezt a cikket, az ezután tisztán fog látni.

Az egész még augusztusban kezdődött, amikor bizonyos problémáim miatt urológushoz fordultam. Akkor kiderült, hogy veseköveim vannak, amit két alkalmas kezelés folyamán össze is zúzott. Ezen kívül az ultrahangon nem tetszett neki valami, ezért egy hónappal később visszarendelt egy kontrollvizsgálatra.

Elérkezett a kontrollvizsgálat és jött számomra akkor a hirtelen sokk. Daganatom van. A doki megnyugtatott, hogy nem nagy, alig 1 cm átmérőjű és szerinte nem is rosszindulatú, de biztosat csak a szövettani vizsgálat tud mondani. Egy gyorsított eljárás után, két héttel később jött meg az eredmény, hogy negatív, szóval nem rák.

Igen, daganatom van, de nem vagyok rákos!!!

Holnap meg is ejtjük a kis beavatkozást, amivel a doki eltávolítja a kis digi-dagi daganatot és élhetem továbbra is a kis unalmas életemet. Egy kicsi izgalom azért van bennem, hiszen minden beavatkozás előtt izgul az ember, hiába nyugtat a doki, hogy kb. fél óra lesz az egész és még befeküdni sem kötelező, csak ajánlott.

Azt el kell mondanom, hogy kicsit merész vagyok, mert holnap estére még egy szájsebészeti beavatkozást is bevállaltam, de túlélem, nem lesz semmi bajom és péntektől újra rávigyorgok a világra és tágítom a tanítványaim fejét a nyelviskolában.

Szeretném megköszönni mindenkinek aki az elmúlt napokban, hetekben érdeklődött felőlem. Nyugodjatok meg, minden rendben lesz. 😉

3 gondolat “A műtét, avagy a betegségemről őszintén” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s