IMG_3262Sziasztok!

Ezennel szeretném bejelenteni, hogy jól vagyok, reggel túlestem a beavatkozásom és eltávolították a daganatomat. Nem volt egy hű, de nagy műtét. Az egész megvolt 25 perc alatt és bent sem kellett maradnom. Most pihenés van, majd este megyek szájsebészetre, hogy végre kiszedjék a bölcsességfogam.

Most viszont erről többet nem szeretnék beszélni. Eljött az ideje annak, hogy felfedjem miért is járok olyan gyakran Egerbe. A facebookon láthattátok már, hogy nagyon sokszor töltök fel fotókat, amik Egerbe készültek és a jelenleg profilképem is ott készült. Az egész történet nagyon régre nyúlik vissza.

Szóval a gyakori kirándulásaimnak az oka nem más, minthogy megszépüljek, már, amennyire én meg tudok már szépülni, ebben a korban. Fodrászkodni járok kéthavonta a régi új fodrászomhoz, aki egyben egy nagyon jó barát is. Karolin annak idején Komáromban volt családi fodrászunk. Mindig esténként jártunk oda és hatalmas hangulatot teremtettünk. Mindig szívesen mentünk, hiszen hatalmas volt a hangulat, rengeteget röhögtünk.

Aztán Kari elköltözött így új fodrász után kellett néznünk.

Én tavaly októberben döntöttem úgy, hogy megéri kéthavonta egy szabadnapot szervezni és elmenni Egerbe fodrászkodni. Amióta Pesten vagyok többször próbálkoztam többféle megoldásokkal, de egyik sem volt az igazi.  Azt el kell mondanom, hogy Kari eléggé meglepődött, amikor tavaly előálltam neki ezzel az ötlettel, hogy adjon nekem időpontot, azt hitte, hogy csak szívatom és halloweeni poénnak szántam, de én általában nem szoktam ilyenekkel viccelődni.

20861974_10208136546132027_3689476595672553145_o.jpg

Amellett, hogy Kari nagyon jó hajat varázsol nekem, újra végig dumáljuk az egész időt, amíg ott vagyok és rengeteget röhögünk. Persze ezen kívül mindig szervezek egy kis városnézést és felfedezem a legjobb helyeket, így vált az ottani törzshelyemmé a HBH étterem, ahol mindig nagyon finom ételeket ehetek, ezen kívül Szabi barátom múltkor elkísért és megmutatta a Marján cukrászdát, amit úgy érzek, hogy szintén a törzshelyeim közé sorolhatok majd.

Legközelebb karácsony előtt, december 21-én látogatom meg majd ismét Eger városát és terveim szerint egy kis karácsonyi hangulatot is fogok fotózni.

Továbbá, ha egy jó frizurát szeretnétek, akkor keressétek Setény Karolint Egerben. Higgyétek el, megéri! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s