1-e1487017862163Sziasztok!

Elérkezett az idő, hogy ismét elmeséljem egy újabb történetemet, amit az Andrássy Dental Fogászati Központban éltem át. Kedden ismét átestem egy kisebb beavatkozáson, így már csak kereken 30 foggal rendelkezem.

Két hete döntöttem el, hogy akkor idén még egy beavatkozást bevállalok és megszabadulok a másik, a bal felső bölcsességfogamtól is. Hogy is mondjam? Szeretem a szimmetriát a számban.

A keddi napom elég neccesen indult minden, rohangáltam ide-oda, mint pók a falon. 19 órára volt időpontom és előtte 3 perccel úgy estem be. Nem szoktam ilyet csinálni, mert inkább mindenhol ott vagyok negyed órával előbb, de nagyon szar volt a nap.

A lényeg az, hogy kissé feldúltan és megtépázva érkeztem, de nem késtem el. Ismét nagyon kedves volt mindenki, ezúttal Berni (Horváth Bernadett) volt a recepción, aki a kései időpont ellenére mosolygósan adott felvilágosítást a kitöltendő dokumentumról. Ezek után nem sokat kellett várnom, körülbelül 5 perc múlva már mehettem is be a rendelőbe. Aranykezű fogorvosom, dr. Komlós György tájékoztatott, hogy ennek a fognak a kivétele nem lesz olyan egyszerű, mint a másik volt, mert ennek nem egy gyökere van, hanem alaphangon is 3 látható a röntgenfelvételen, és az is lehet, hogy csontot is kell fúrnia ahhoz, hogy ki tudja venni. Még viccelte is, hogy ez nem 3 perc lesz, mint múltkor, hanem 3 és fél.

Mit is mondjak? Eléggé rám hozta a frászt a doki ezzel. hogy csontot kell fúrnia. Egész nyugodtan indultam neki a kezelésnek, de az idő alatt, amíg az érzéstelenítővel a számban a váróban ültem elkezdtem beparázni. Bár közben azzal nyugtattam magam, hogy nem véletlenül mondja mindenki azt, hogy a doktor úrnak arany kezei vannak.

10 perc zsibbadás után vigyorgó fejjel, de titokban kétségbe esve mentem be a rendelőbe. Próbáltam mutatni, hogy nem félek, de szerintem azért mindenki látta rajtam, hogy nem vagyok nyugodt. Már csak azért is gondolom, mert Komlós doki minden egyes mozdulat után kérdezte, hogy minden rendben van-e vagy, hogy fáj-e, amit csinál. Annak ellenére, hogy bonyolult beavatkozásra számított mindenki, a fog tényleg 3 és fél perc alatt kint volt. Nem tudom, hogy csinálta, de azt kell mondanom, hogy tényleg arany keze van.

1937267_751000275000854_2026046256693000160_nEzek után ismét csak azt tudom mondani, hogy akinek a bölcsességfogaival vannak problémái nyugodt szívvel ajánlom dr. Komlós Györgyöt. Profi munkát végez, fájdalommentesen és tényleg nagyon érti a dolgát. Ismét nagy köszönettel tartozom neki, és nem csak neki, hanem az asszisztens hölgyeknek is, akik végig segítették a folyamatot és megengedték nekem, hogy a kivett fogamról még fotót is készítsek.

Jelenleg még varrat van a számban egy hétig, de ha minden jól megy kedden este megszabadulok attól is és nem kell tovább szenvednem a mindenféle megvonásoktól, gondolok itt a kávé tilalomra. Szerencsére a cigi nem hiányzik, ugyanis 11 hete nem dohányzom.

Amúgy a fogról azt kell tudnotok, hogy egy 4(!) gyökeres bölcsességfog volt, aminek minden gyökere más, más irányba állt. Anukám szerint úgy néz ki, mint egy agyar. Ez nekem annyira hihetetlen volt, hogy még egy fotót is csináltam róla, amit a Facebookon itt meg is tudtok nézni. Csak erős idegzetűek nyissák meg, mert nem olyan szép látvány. 😀

Nagy meglepetésemre tegnap a recepcióról Marci (Palkó Márton) felhívott, hogy a beavatkozás után minden rendben van-e és, hogy hogyan érzem magam. Ez nekem egy teljesen meglepő dolog volt, mert korábban bárhol jártam még nem hívtak fel érdeklődni, úgyhogy ez egy külön jó pont.

Továbbiakban is csak azt tudom mondani, hogyha bármi fogászati vagy dentálhigénés panaszom lenne, akkor csak az Andrássy Dentalt fogom választani és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Legközelebb jövő héten kedden teszem látogatásomat egy varratszedés miatt, utána pedig már csak az új évben, 2018 január 2-án megyek, amikor is elkezdjük a macerás bölcsességfogaim kivételét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s