Decorated Christmas treeSziasztok!

Nem sokára itt van karácsony (kisbetűvel írandó, mert köznév). Ismét elérkeztünk az évnek azon szakaszához, amikor a boltokba már alig lehet bejutni, mert tele vannak emberekkel. Nem is akármilyen emberekkel. Csupa különlegesebbnél, különlegesebb emberekkel.

Miért is számítanak ők annyira különlegesnek? Nem más miatt mert különlegesen válogatott káromkodási formákkal tudnak összeveszni egy-egy tárgy felett, hogy azt ki látta meg előbb és ki vigye haza. De tudjuk, hogy ők valójában nagyon szeretik egymást, hiszen a karácsony (még mindig köznév) a szeretet ünnepe és ahogyan a Coca-Cola reklám dala is mondja: “Ünnepelj, ma velünk!”. Ők így ünnepelnek.

No de viccet félretéve, nagyon nem szeretek már ilyenkor ajándékokat vásárolni. Így is megcsúsztam kicsit, hiszen tavaly már november végén megvolt mindenki ajándéka, idén viszont átcsúsztam december elejére. Bár szerencsém van, mert (ennyit spoilerezhetek a karácsonyi meglepiből) az összes ajándékot neten rendeltem meg. Ezek között van olyan, amit csak nyomtatni kell, de van olyan is ami miatt egészen Egerig kell mennem. Amúgy nem is leginkább az ajándékok miatt megyek Egerbe, hanem, hogy ismét szép frizurát csináljon nekem Karolin. Tudjátok először mindig én vagyok a toppon, aztán foglalkozhatok másokkal.

Nekem ez is a karácsonyi készülődéshez tartozik, hogy szép legyek az ünnepekre, ha már okos nem lehetek. Olyannyira szép leszek, hogy felvehetem a versenyt a Tescoban (nagybetűvel írandó, mert tulajdonnév) kapható csudaszép karácsonyi díszekkel.

Mindig is szerettem a középpontban tündökölni és mások felé hamis képet mutatni magamról, csak, hogy kommentekbe leírják nekem, hogy éljek őszinte életet.

Amúgy imádom a karácsonyt. Imádom benne, hogy annyira sok a szeretet, a megértés és a mások iránti tisztelet és megbecsülés. Az külön jó benne, hogy ilyenkor mindenkit megszáll a szentlélek és mindenki egy csettintésre tiszta és makulátlan lesz és mindenkinek patyolat tiszta lesz a lelkiismerete.

Na de nem is húzom tovább a szót, inkább megyek a Fogarasi útra a Tescoba tolongani a tömegbe. 😉

Megjegyzés: A cikk enyhén ironikus elemeket tartalmaz, annak tartalmát komolyan venni nem szabad. 😛

2 gondolat “A nagy karácsonyi készülődés” bejegyzéshez

    1. Ha én búza vagyok, akkor te rozs vagy. Nem kell hencegni itt az általános iskolai természetismeret tudással. Én is tudok gabonafajtákat mondani. 😉

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s