Sziasztok!

Túl vagyunk a karácsonyon (ne felejtsétek továbbra is köznév 😉 ). Remélem jól telt, nekem nagyon. Ez az év azon időszaka, amikor teleesszük magunkat és mozdulni sem tudunk. Én is nagyon jókat ettem, de nem zabáltam tele magam. Finom lazacot fogyasztottam az ünnepekben és még sosem történt ilyen, de két kilót fogytam. Kettőt!

SAMSUNG CAMERA PICTURESNem szokásom hencegni azzal, hogy kitől és milyen ajándékot szoktam kapni, de most szeretném megosztani veletek, hogy szüleim idén egy Nokia 6 mobiltelefonnal leptek meg. Őszintén szólva nem vagyok annyira oda az okostelefonokért. Az Asusomat nagyon szerettem, de amióta októberben összetörtem, azóta nem úgy működött, mint korábban és a javíttatása majdnem annyiba kerül, mint egy új készülék. Azt viszont el kell mondanom, hogy nekem mindig Nokia telefonjaim voltak és most nagyon örülök, hogy ismét ezt a márkát használhatom. 4 nap után azt tudom csak mondani, hogy imádom. Android operációs rendszer fut rajta és szuperül működik rajta minden applikáció. Kinézetre nagyon elegáns, kicsit az iPhone-ra hajaz. 5,5 inches kijelző, extra vékony lekerekített sarkokkal. Az egészben a legjobb, hogy a készülék fémvázas.

Most pedig kicsit evezzünk más vizekre, mert ugye tudjuk, hogy aki nagy vízre indul, annak dönteni kell, melyik hullám a jó, s melyik sodorja el. Már csak 3 nap van hátra 2017-ből, és a nagy évértékelő cikkem is majdnem készen van, amit majd az év utolsó napján fogok közzétenni veletek.

2018-ban is folytatni fogom a blogolást mindenféleképpen, a tanulmányaim és a munkám mellett. Örülök neki, hogy ebben az egy évben is sokan olvastatok és sokan csatlakoztatok a hivatalos oldalamon a facebookon. Sok-sok tervem van az új évre, amiket próbálok majd mind megvalósítani. Augusztus környékén beszéltem Székely Martinnal (MartinVlogol), hogy szeretnék vele majd közös cikkeket, de ez sajnos megrekedt, mert mindketten nagyon elfoglaltak voltunk. Remélem ez 2018-ban össze fog jönni. Emellett Trexler Erik motivációs előadásainak szervezésében is próbálok majd segíteni.

Az új évet az Andrássy Dental fala között fogom tölteni újra, ahol az aranykezű fogorvosom megszabadít majd a harmadik bölcsességfogamtól, ezzel kapcsolatban folytatódik majd a Dental stories sorozatom. Ezen kívül ismét csinálok majd egy hosszabb diétát, amiről folyamatosan szeretnélek majd tájékoztatni, ezért Johival együtt újraindul majd a Gym stories sorozatom is. Továbbá mindenfajta érdekes cikkekkel várlak majd titeket az új évben is. Ígérem, hogy ugyanúgy fogom majd feszegetni a határokat és a továbbiakban sem akarok megfelelni senkinek, csak önmagamnak. Csak azért nem fogok nem publikálni egy cikket, mert a társadalom valamit tabuként kezel. Fontosnak tartom, hogy mindenről beszéljünk és igenis álljunk ki a saját véleményünk mellett. Ne legyünk birkák, én sem vagyok az és a jövőben sem szeretnék csordatag lenni. 😀

31-én olvashatjátok a nagy évértékelő írásomat, amit minden éveben megszoktam írni és azon kívül lesz még egy pár kisebb szösszenet is.

Szép napot nektek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s