keep_extracted_tooth_from_dentistSziasztok!

Kicsivel több, mint két órája megszabadultam a harmadik bölcsességfogamtól is, ami most nem volt olyan egyszerű eset, mint a másik kettő. Ez a lenti, jobboldali bölcsességfogam volt. A lenti bölcsességfogaimról azt kell tudni, hogy mindkét oldalt fekve nőttek ki, amik két oldalról tolták a lenti fogsorom.

Korábbiakkal ellentétben ez nem 3 perc alatt volt kint. Most 30 percet töltöttem a rendelőben. Az elején mivel nem zsibbadtam el rendesen, ezért dupla dózis szurival kezdődött a procedúra. Most aztán meglett a böjtje annak, hogy az első kettőt olyan könnyen ki lehetett venni. Volt itt minden, vágás, fűrészelés, csontfúrás és minden más cukiság.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annak ellenére, hogy nem egy egyszerű művelet volt, az egészben nem volt semmi fájdalom. Dr. Komlós György ismét nagyon ügyesen és profin végezte a dolgát és folyamatosan narrálta, hogy éppen mit csinál és mindig megkérdezte, hogy minden rendben van-e. A legkellemetlenebb dolog talán a nyomás, a feszítés és a csont recsegő hangja volt.

Egyelőre minden rendben van, jelenleg is jegelem, szedem rá a gyógyszert. Ami ismét egy plusz pont, hogy most sem kellett elmennem patikába, ott helyszínen megkaptam a gyógyszereket. Holnap valószínűleg még jobban be fog dagadni a fejem és állítólag fájni fog, de bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. Egy hét múlva varratszedés és időpont-egyeztetés az utolsó bölcsességfog-eltávolításról.

Ismételten köszönöm az Andrássy Dental csapatának a profi munkát! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s