Depositphotos_toothache.jpgSziasztok!

Úgy gondoltam, hogy nem csak akkor fogok írni a fogászati és szájsebészeti kezeléseimről, ha éppen a “mészárszéken” vagyok, hanem megosztom veletek azt is, hogy a köztes időszakokban hogyan haladok.

Mint, ahogyan az előző részben is írtam, most a jobb alsó bölcsességfogam lett eltávolítva, ami egy nagyobb beavatkozás volt, de a szájsebészem profi módon fél óra alatt eltávolította a fogat. A dupla érzéstelenítésnek köszönhetően nem éreztem semmi fájdalmat, csak a nyomást, feszítést és csontrecsegést.

Minden nagyon szép és jó volt a beavatkozás után, nem fájt semmi, csak egy kicsit dagadt fel az arcom is. 20 percenkénti jegelés, Dalacin és Cataflam. Annyira jól éreztem magam, hogy még a műtét után még elmentem bevásárolni is. Egészen péntekig minden rendben volt, majd mondhatnám, akár úgy is, hogy elszabadult a pokol.

Eljött az a bizonyos fájdalom, amit a doki emlegetett, és elkezdtem levélszámra enni a Cataflamot. 4 óránál többet alig bírtam ki fájdalomcsillapító nélkül, a beszéd minden pillanata fájt. Még a tanítást is csak úgy bírtam ki, hogy két szem Cataflamot vettem be minden negyedik órában.

Tegnap volt az első nap, amikor már nem volt szükségem a fájdalomcsillapítóra, nagyon boldog voltam. Még mindig érzem a műtét helyét, de már egyre kevésbé fáj és egyre kevésbé érzékeny. Azt hiszem ez volt az a bizonyos utóhatás, amit a doki emlegetett.

Még van hátra még egy ugyanilyen bölcsességfogam a másik oldalon, aminek az eltávolítása hasonló műtétet követel meg. Lelkiekben már készülök rá, hogy még egyszer ugyanezt át kell élnem, de bízom dr. Komlós Györgyben, és hiszek neki, hogy ennél rosszabb nem lehet. Jelenleg még nincs időpontom, de amint lesz rá alkalmam bejelentkezek és megszabadulok az utolsó bölcsességfogamtól is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s