20248155_10207992485210594_7723906637720586164_oSziasztok!

Nemrég napvilágot látott egy olyan vélemény, hogy én csak azért járok konditerembe és azért van személyi edzőm, hogy megmutassam a nagyvilágnak a “fancy”-ségem, és hogy megtehetem azt, hogy személyi edzőhöz járok drága pénzért, miközben ennek semmi eredménye nincs. Tisztában vagyunk mindketten azzal, hogy ez nem igaz, de Johi egy kicsit ezt magára vette sajnos. Pedig az egész maximálisan alaptalan.

Johival 2015 októberében kezdtem el a személyi edzéseket. Akkor voltam túl egy gyomorfekélyen és mondhatnám azt, hogy csont és bőr voltam, nulla izomzattal. Itt volt a kihívás, hogy szarból kell várat építeni és az 54 kilóból minimum 80-at varázsolni, mindazt úgy, hogy még az étrendemet is fel kellett építeni. Sőt az egész edzést vázizom erősítő gyakorlatokkal kellett kezdeni a gerincferdülésem miatt.

Későbbiekben Johinak köszönhetem azt is, hogy nem kellett semmilyen sebészi beavatkozást ejteni a térdemnél, a speciális gyakorlatainak köszönhetően.

Johival folyamatosan jó hangulatban telnek az edzések. Ő nem csak az edzőm, hanem az egyik legjobb barátom is, akivel mindent megbeszélhetek. Ha az edzések nem lennének hatásosak és nem érezném, hogy előnyömre válik, akkor a barátság ellenére sem járnék hozzá edzeni, hiszen nem vagyok multimilliomos, hogy csak amolyan passzióból szórjak el feleslegesen ennyi pénzt. Az ülőmunka mellett sajnos nagyon könnyű eltunyulni és hízni, ezért muszáj minimum heti két alkalommal valamiféle mozgást végezni.

Azt még szeretném hozzátenni, hogy a nyáron 12 kilótól szabadultam meg 6 hét alatt, úgy, hogy Johi folyamatosan kontroll alatt tartotta az étrendemet és verte a fejem, ha nem reggeliztem, vagy úgy mentem edzeni, hogy kimaradt egy étkezés.

Szóval szeretném azokat a rosszindulatú pletykákat megcáfolni, hogy csak a sznobságom miatt járok személyi edzésre. Fontosnak tartom a szellemi és testi egészségemet és Johi mindkettőt maximálisan garantálja nekem. Igaz, hogy én sokszor csak Antikrisztusnak hívom, mert a szende pofi ellenére, a háttérben egy igazán kemény csaj lakozik, aki egy óra alatt el tudja érni akár azt is, hogy négykézláb menjek haza. (laza irónia) 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s