letter of intent2Sziasztok!

Nem nagyon szoktam a nyilvános útját választani az üzengetéseknek, eddigi pályafutásom alatt talán egyszer tettem meg M. Bence esetében, 3 éve. Most ismét eljutottam erre a szintre, hiszen, ha valaki nevét és arcát nem vállalva a nagy nyilvánosság előtt próbál engem lejáratni, akkor én miért ne használnám a nyilvánosság adta lehetőségeket. Ő úgyis hírnévre vágyik a blogomon, ennek ellenére nem fogom megnevezni az illetőt, vagyis nem a teljes nevén. Akinek nem inge…

Kedves “Valaki”, de akár írhatnám azt is, hogy kedves Á!

Immáron többedik alkalommal alakul ki konfliktus közöttünk, annak ellenére, hogy én nem generáltam. Első alkalommal egy fotózást nem vállaltam el neked időhiány miatt, másodízben pedig megtagadtam, hogy interjút készítsek veled a blogomon. Hiszed vagy sem, a blogom nem arról szól, hogy mások életét bemutassa. Itt magamról írok és, ha ez nem tetszik, akkor nem kötelező olvasni, ott van az a nagyon szép kis piros x jel a képernyő jobb felső sarkában, az megoldja minden problémádat.

Továbbiakban szeretném a figyelmedet felhívni arra, hogy mi az a dolog, amit a családommal (értem ezalatt a szüleimet is) megosztok az csak rám tartozik és senki másra. Rád pedig végképp nem, így ebbe semmi jogod nincs beleszólni. Nem tudom, hogyha a te életedbe próbálnának belekontárkodni te mit szólnál. Lehet itt kritizálni, de azt te is beláthatod, hogy van az embernek magánélete is, amit nem fog egy blogon nagy nyilvánosság elé tárni. Én is csak, nagyon ritka esetekben teszek ilyet, azt is csak akkor, ha szeretném, hogy egy üzenet eljusson valakihez. Ezért is írom most ezt a cikket, hogy eljusson hozzád!

Nyomatékosan szeretnélek megkérni, hogy a jövőben hagyjál békén, ne keress, még a blogomat se olvasd, pláne ne kommentelj! Őrizd meg a méltóságod! Úgy érzem soha nem ártottam neked semmivel, hogy most így kelljen viselkedned velem. Az, hogy nem kedvelsz, az nem tud érdekelni. Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkinek mindenkit szeretni, de a direkt szarkavarás felesleges. Ezen kívül szeretném a figyelmedet felhívni arra is, hogyha kommentelsz, akkor a wordpress admin felületén nem csak a nick nevet és az e-mail címet jelzi ki, hanem a készülék IP címét is, amiről írsz, így pillanatok alatt meg lehet tudni, hogy ki is rejtőzik a kamu név mögött. 

Én nem szeretnék itt utálkozni veled, harcba szállni, vagy akármi nagyobb háborút kialakítani. Továbbra is úgy érzem, hogy nem bántottalak téged, így légy szíves te is állj le. Én ezzel a dolgokat lezártnak tekintem!

Üdv:

Vollai Gergő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s