1-e1487017862163Sziasztok!

Ez történt korábban:

2017 novemberében, hosszú évek után elhatároztam, hogy megszabadulok az alsó bölcsességfogaimtól, amik fekve nőttek ki. A választásom az Andrássy Dentálra esett, amiről nagyon sok jót hallottam ismerősöktől. Nem is kellett csalódnom. Időközben kiderült, hogy a jobb felsőben szuvasodás van, így Komlós doki azt javasolta, hogy szabaduljunk meg attól is, így arra a döntésre jutottam, hogy vegyük ki az összeset. Az első két alkalommal a felső fogak lettek eltávolítva, majd január 2-án, egy hosszabb beavatkozással a jobb alsó is.

A múltkori műtét után nem akartam sok időt kihagyni, de azért egy kis pihit szerettem volna, így esett a választás a mai napra.

Ebben a cikkben most nem csak a műtétemet fogom elmesélni, hanem egy kevésbé vicces, sőt inkább szánalmasnak mondható jelenetet, amit aközben láttam, mialatt a váróban zsibbadtam, de ezt majd csak a végén mesélem el.

Maga a műtét szinte ugyanúgy zajlott, mint a múltkor, talán még hamarabb is vége lett. Most sem fájt a beavatkozás, de őszintén szólva talán most jobban éreztem a nyomást, a feszítést és a csont ropogását. Ez valószínűleg azért volt, mert mostanság nagyon fáradt vagyok és sokszor vagyok nyűgös. Komlós doki ismét nagyon odafigyelt mindenre, folyamatosan kérdezte, hogy minden rendben van-e és jó szokásához híven mindent mondott, hogy mit csinál. Igaz, mesélhetett volna az utolsó utazásáról is. 😀

Most, amikor ezeket a sorokat írom éppen megy ki az érzéstelenítő hatása és kezd nagyon fájni, de itt van mellettem a Cataflam és az majd (remélhetőleg) segít. Most majd egy kicsit többet kell várnom a varratszedésre is, hiába próbáltam kikuncsorogni, hogy kedden szedje ki, sajnos nem engedte, így 20-ig varratokkal élek.

Szerintem ennyire nem vártam még a 20-át, mint most.

Ma egy kicsit várnom kellett, ami nem gond, hiszen ma erre szántam az időt, így nem bosszankodtam, meg nem is érzem magam kellemetlenül az Andrássy Dentálban, mert mindenki nagyon kedves. Igazából ez a kis várakozás jó is volt, arra biztosan, hogy megtapasztalhassam, hogy az emberi hülyeség milyen határtalan.

Ismét bebizonyosodott, hogy a pénz és a józan ész nem mindig fér meg. Ma Áron kísért el és velünk együtt érkezett egy tipikus menőcsávó a szőke cicababájával. A hölgy Le Thien Dóra doktornőhöz jött, ahonnan 20 perc múlva feldúltan rohant ki, hogy nem hajlandó egyszerre megcsinálni neki mindazt, amit kért. Nem szoktam kihallgatni idegenek párbeszédét, de ők olyan hangosan tárgyaltak, hogy mindenki hallotta. A hölgyemény kb. 6 problémát szeretett volna megcsináltatni és a pasija is egyből nekiesett a recepción Marcinak, hogy direkt úgy kérte, hogy 2-3 órát bent lehessen és most mindent megcsináljanak neki. Szerencsére Dóra doktornő és Marci ész érvekkel el tudták magyarázni a párosnak, hogy, amit kérnek az lehetetlenség, hiszen, ha annyi érzéstelenítőt beletolnak, akkor még 3 nap múlva sem tudja a száját kinyitni. Félelmetes látni, hogy az emberek azt hiszik, hogyha van némi pénzük, akkor már nagyobb tudással is rendelkeznek, mint egy fogorvos.

A Dental stories sorozat majd még folytatódik, hiszen más konzerváló kezelések még hátra vannak. Ha minden jól megy, akkor 20-án megyek utoljára Komlós dokihoz, bár nagyon szimpatikus és kedves emberről van szó, egy picit azért örülök, hogyha nem kell találkoznunk, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy ilyen körülmények között ne kelljen többet találkoznunk. Dr. Komlós Györgyöt viszont csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek szájsebészeti beavatkozásra van szüksége. Ismét köszönöm szépen neki is és mindenki másnak, aki hozzájárul, ahhoz, hogy bölcsességfog mentesen éljek. A konzerváló kezeléseimet más fogja végezni, de egyelőre még nem árulom el, hogy ki lesz az, de én már tudom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s