lifebuzz-80e6173857bb3af9cd1567223709ffb7-limit_2000Sziasztok!

A múlt héten “elveszítettem” az utolsó bölcsességfogamat is, aminek a kivételéhez ismét hosszabb szájsebészeti beavatkozásra volt szükség. A műtét ismét fájdalommentes volt, minden rendben ment.

Mivel már az előző alkalomnál megtapasztaltam, hogy a fájdalom nem azonnal jön, ezért számítottam rá, hogy ismét hasonló módon fog történni minden. Részben igazam is lett, hiszen pénteken még a középsuliban és a nyelvsuliban is fájdalommentesen tartottam meg az óráimat, úgy, hogy végig beszélnem kellett délelőtt 11-től egészen este 9-ig.

Aztán elérkezett a szombat reggel… Megszokott szombat reggelként indult, felkeltem, majd kimentem a fürdőszobába és első dolgom volt megnézni magam a tükörben. Bár ne tettem volna. Előző alkalommal nem dagadt fel az arcom, de most mintha szegény Quasimodo állt volna velem szemben. Nagyon brutálisan feldagadt az arcom. Aznapi 3 órámat végig úgy tartottam meg, hogy a mirelit borsót szorongattam az arcomhoz. Még aznap egy kicsit az is rám hozta a frászt, hogy a varratomból két kis darab kiesett. Nem féltem, hogy nagy gond van, de azért egyből írtam Komlós dokinak, hogy mi van és, hogy kedden nézzen rá.

Szerencsére szépen gyógyul minden és nem volt probléma, a varratok néha csinálnak ilyet. 😀

Ma tartunk egy hétnél és már csak napi egy szem fájdalomcsillapítót kell bevennem. Szerencsére most a fájdalom hamarabb múlik, mint a legutóbbi alkalommal. Az evés és a fogmosás még nem annyira kellemes, de napról napra enyhül az is. Jövő héten kedden pedig végleg megszabadulok a varrataimtól és boldogan élhetem a napjaimat immáron már csak 28 foggal.

A Dental stories sorozat ezzel nem ért véget, mert lesznek még konzerváló kezeléseim a közeljövőben és akkor bemutatom nektek az új fogorvosomat is, akit már lelkileg felkészítettek rá, hogy róla is írok majd cikket. 😀

Egy gondolat “Dental stories #6 – Utóhatás újra” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s