választás-illusztráció3Sziasztok!

Nagyon ritkán szoktam belemenni politikai töltetű témákba, most is csak röviden szeretnék róla írni. Nem fogom kifejteni a saját nézeteimet, azokat megtartom magamnak és belátásom szerint április 8-án teszek egy X-et a jelöltem neve mellé.

Tényleg rövid leszek. Azért kell elmenni választani, hogy mindenkinek megnyugodjon a lelke. Itt az idő mérlegelni és gondolkodni. Ha elégedettek vagytok az elmúlt négy vagy nyolc évvel, akkor ezt újra meg lehet erősíteni egy szavazattal, de, ha úgy gondoljátok, hogy elegetek van a jelenlegi kormányból, akkor meg még fontosabb elmenni. Ha az emberek változást szeretnének, ahhoz nekik is tenniük kell.

Aki nem vesz részt a választásokon és nem él szavazati jogával, annak semmi joga nem lesz az elkövetkezendő négy évben panaszkodni.

Én biztos elmegyek április 8-án és behúzom az X-et a jelöltem neve mellé. Mivel a választás titkos, ezért nem fogom megosztani (egyelőre), hogy melyik pártra adom le a voksom.

Csak annyit mondhatok el, hogy szeretnék egy élhető és gyűlöletmentes országban élni. Egy olyan helyen, ahol nem próbálják a lakosságot megfélemlíteni és nem bűntetik meg 50000 Fortintra a 16-17 éves, önálló keresettel nem rendelkező diákokat, ahol van sajtószabadság és nem esik baja az embernek abból, ha le meri írni a véleményét. Olyan országot szeretnék, ahol a nyugdíjasokat nem lehet megvásárolni egy 10000 Forintos Erzsébet utalvánnyal, ahol nem azzal hülyítik a közmédiában az embereket, hogy a migránsok a legnagyobb ellenségeink. Végül, de nem utolsó sorban egy olyan helyen szeretnék élni és dolgozni, ahol az emberek a legfontosabbak és mindenkinek kijárhatna minőségi oktatás, orvosi ellátás, stb.

Szeretem a hazámat és szeretnék itt élni, remélem hagyják nekem és biztosítanak a (leendő) vezetők egy élhető hazát.

Egy gondolat “Miért fontos elmenni az országgyűlési választásra?” bejegyzéshez

  1. Hazaáruló GECI! Te kétfarkó retkes mocskos buzi… dögöjj meg a hazaáruló kis retkes haverjaiddal!!!!!!!! Köllenek a migránsok??? Fogaggy be egyet azt várd hogy abuzálja a szomszédod gyerekét. Éljen a FIDESZ! Sokan vagyunk és elegen!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s