29352011_10209429603217646_5716739081231588396_oSziasztok!

Nem olyan rég újra eldöntöttem, hogy a tavasz beköszöntével újra elindítom a napi blogokat, amiket minden nap írok és rövidebb terjedelemben mesélem el, hogy milyen érdekes dolgokat is tapasztalok. Hivatalosan a meteorológiai tavasz már beköszöntött, túl vagyunk az óraátállításon is (hétvégén egy órával kevesebbet aludtunk), viszont az időjárás nagyon nem akar kitavaszodni. Hétvégén még a vastagabb, téli kabátomat kellett használnom.

Nekem két kedvelt évszakom van az évben. A tél és a tavasz. A telet azért szeretem, mert hideg van, fel lehet venni a téli öltözéket, a bőr converse tornacipőt és a szövetkabátot. Ha esetleg a hó elkezd esni és még meg is marad, akkor a látvány gyönyörű. Imádom nézni, ahogyan a táj fehérbe burkolózik.

A tavaszt pedig azért szeretem, mert a hosszú hideg és tél után megérkezik az enyhe idő, a fák elkezdenek virágozni, kezd minden kizöldülni. Sajnos az elmúlt években a szélsőséges időjárás miatt nagyon rövid ideig élvezhetem a tavaszt. Szokták is mondani, hogy a tavasz egy szép keddi napra esik. Igaz idén már egyszer 3 nap erejéig megtapasztalhattuk a tavaszias időjárás, majd visszajött a  hideg és a havazás.

Most ismét kezd tavaszodni, és egyre kellemesebb az idő, újra csak a bőrkabátomat viselem. Amióta nem dohányzom, azóta a nyelvsuliban nem szoktam kijárni az 5 perces szüneteimben, de a napokban olyan jó volt az idő, hogy nem tudtam bent maradni. Ez a fotóm is ekkor készült.

Ez a tavasz nekem több minden miatt lesz fontos. Elsősorban persze azért fontos, mert jövő héten vasárnap választás és az ország jövőjéről kell döntenünk, de van ennél egy nagyobb projektünk is arra az időszakra. A választásokkal egy napon érkeznek finn vendégeink Poriból, akiket nagyon várunk már és jobbnál jobb programokkal készülümk a számukra.

Most mennem kell, 20 perc múlva indul a vonatom Komáromba… Szép napot mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s