5-reasons-why-you-might-fail-moving-abroadSziasztok!

Mostanában csak úgy zajlik az élet körülöttem, szinte minden felgyorsult és a napok is csak úgy elteltek, hogy észre sem vettem. Ahogyan tapasztalhattátok ezeknek a napi blogoknak a legtöbbször én állok a középpontjában és ez most sem lesz másképp, most is magamról és az életemről fogok írni.

Nehéz dolog most ezeket a sorokat leírni, mert egy hatalmas változás fog nemsokára bekövetkezni az életembe. Családomtól és barátaimtól elbúcsúzva itt hagyom az országot és külföldön próbálok szerencsét. Nagyon régóta tervezgettem, gondolkodtam ezen. Rengeteg álmatlan éjszakám volt, de végül rá kellett jönnöm, hogy lépnem kell, hogyha jobb életet szeretnék élni.

Idáig titkoltam, csak a szüleim tudtak róla, de már nem tudom tovább magamban tartani. Fáj, hogy el kell mennem és el kell hagynom a hazámat, barátaimat és a munkámat. Igen, most egy időre feladom a tanítást és egy étteremben fogok felszolgálóként dolgozni.

Egyelőre nem tudom még, hogy mennyi időre költözöm el, de ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor rá kell, hogy jöjj ma április 1-je van és egy nagyon rossz tréfa áldozata lettél. Nem tervezem egyelőre, hogy külföldre költözzek. Szeretek tanítani és vagyok annyira mazochista, hogy ne adjam fel több pénz miatt.

Remélem nem haragszotok a kis idióta tréfám miatt. Holnap húsvét hétfő lesz, a locsolkodás időszaka. Bár én már nem járok locsolkodni, de ennek ellenére holnap haza utazom Komáromba, hogy pihenjek egy napot és frissen főtt sonkát ehessek kukoricasalátával. Itt a blogon pedig húsvéttal kapcsolatos ismeretterjesztő cikkeket fogok írni nektek.

Legyetek jók! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s