1493103769140_imageSziasztok!

Ahogyan ígértem ma írok nektek még egy bejegyzést. Igaz délutánra ígértem, de mielőtt bementem volna a nyelvsuliba, megebédeltem, ami túl jól esett és jött a kajakóma. Kihasználtam azt az egy órát mielőtt elindultam volna és bealudtam. Ezért elnézést kérek mindenkitől, de most pótolom az elmaradásom.

A mai nap folyamán ismét az Andrássy Dentalban jártam, de erről majd csak holnap fogok írni nektek.

Ma egy olyasvalamiről fogok írni, amit többen megjegyeztetek nekem vagy Facebookon vagy személyesen. Sokatok belesétált idén is a kis csapdámba, amit április elsejére állítottam. Szeretem a bolondok napját kihasználni picit nagyobb tréfák kitalálására. Persze, akik ismernek, azok már a címből rájönnek, hogy ha kamuzok valamiről, de vannak jelenleg többen úgy (kialakulóban lévő barátságok, tanítványok, kollégák), akik egyelőre, csak felszínesen ismernek. Ők akkor jönnek csak rá az átverésre, amikor már az olvasásban elérnek arra a pontra, hogy bevallom, hogy átverés az egész.

Idén sem hagyhattam ki. Kitaláltam, hogy írok egy cikket arról, hogy elköltözöm. Feladom a tanítást és a fotózást, hogy külföldön pincérkedhessek. Persze ebből nem igaz semmi, továbbra is imádok tanítani, nekem ez adja a legtöbb erőt az életben és a fotózás pedig a legtökéletesebb kikapcsolódás.

A blog fennállása óta ez volt a harmadik alkalom, hogy megvicceltelek titeket. Első évben a blog megszűnéséről írtam, tavaly pedig arról, hogy elindítom a playgame (tudatosan nem gameplay) csatornámat, mert feltűnőségi viszketésem van és mert anyukám szerint csak az akar lebeszélni aki irigy a szépségemre és a szerénységemre.

Tény és való, hogy az idei sztorimat “kajáltátok” be a legjobban. Ismerősök és tanítványok írtak rám, és jöttek oda hozzám személyesen kifejteni a véleményüket. Konkrétan mindenki röhögött, de közben többen mondták, hogy rohadjak meg, mert már elkezdtek sajnálni.

Mindenesetre elnézést kérek mindazoktól, akik elkezdtek értem aggódni. Nem tervezek elmenni hosszabb időre egyelőre. Maradok a tanításnál és a fotózásnál. Az utóbbit e hónap második felétől fogom újra elkezdeni, amikor is minden hétvégén készítek valakinek egy portfóliót.

Ti milyen április elsejei vicceket, tréfákat ismertek? Tapasztalataitokat, véleményeiteket hagyjátok meg egy kommentben, itt a cikk alatt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s