Sziasztok!

Éppen egy hónapja írtam, hogy véget értek a kezeléseim, ami a bölcsességfogaim eltávolításával járt. Elbúcsúztam egy időre dr. Komlós György szájsebésztől és megbeszéltük, hogy legközelebb, ha találkozunk, akkor nem fogeltávolítás miatt fog az megtörténni. Előzetesen annyit elárulhatok, hogy doktor úr rábólintott egy közös cikkre, ami miért is ne, pont a bölcsességfogakról fog szólni.

dentist-treating-patient

Ahogyan múltkor írtam, a kezeléseim a bölcsességfogak eltávolításával nem értek véget. Vannak még kisebb nagyobb számban elvégzendő kezelések. Ezek között két gyökérkezelés is vár rám azoknak a fogaknak az esetében, amiket az alsó bölcsességfogaim tettek tönkre.

Az új kezelések új fogorvossal is járnak, hiszen Komlós doki csak szájsebészként praktizál a rendelőben. Az új kezelőorvosom dr. Király Attila, aki egy nagyon kedves és laza személy, de a munkáját lelkiismeretesen és profin végzi. Amúgy korábbról már az Instagramról látásból ismertük egymást, régóta követjük egymás profiljait.

28616411_201164777308879_3784591193280930191_o

Egyelőre még csak egy fogkő eltávolításon vagyok túl, a macerásabb része ezután következik. Három fogamnál van szükség gyökérkezelésre és kettőnél felszíni tömésre, ezért már biztos, hogy minimum 10 kezelés előtt állok. Előreláthatólag szeptemberig az Andrássy Dental vendégszeretetét fogom élvezni. Nem túloztam az első cikkemben, hogy egy évre beköltözöm. De ezt annyira nem bánom, hiszen most is bebizonyosodott, hogy itt tényleg profi szakemberek dolgoznak.

A következő részben terveim szerint dr. Komlós György, szájsebész szakorvossal fogok beszélgetni a bölcsességfogakról és azok problémáiról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s