Sziasztok!

Bár megfogadtam, hogy nem írok, de sajnos nem tudom ezt a fogadalmamat most betartani. Sokszor írtam már, hogy ez a blog azért van, hogy ide kiírhassam magamból mindazt, ami örömet okoz, bánt, vagy felbosszant.

Hmm… Hol is kezdjem? 2018. április 8-a. Egy dátum. Egy dátum, amire mindenki emlékezni fog jó sokáig. A hazánk, a szabadság és az igazság is elesett ezen a napon. 2010-től kezdve nem Kalifornia, hanem Magyarország volt a narancsvidék. Most, harmadik alkalommal sem változott ez, csak azt nem tudom elképzelni, hogy miért?

Bárkivel beszéltem, az mind változást szeretett volna, de úgy tűnik a migránsos agymosásnak, az Erzsébet utalványoknak és az aluliskolázottak lefizetésének nagyobb hatalma van, mint a JÓZAN ÉSZNEK!

“Aki nincs velünk, az ellenünk van!” Mondta volt egy fideszes politikus hajdanán, emellett március 15-én Orbán Vitya, hogy politikai, jogi és erkölcsi elégtétel vesznek mindenkin, aki nem áll mellettük. Állok elébe! Az elmúlt hetek alatt annyi fenyegető kommentet nem töröltem még a blogról, mint most. De nyugodtan lehet fenyegetni bármivel. Annak is állok elébe! Soha semmilyen körülmények között nem fogom nyalni a Fidesz seggét.

Mit értek el 8 év alatt? Minden vezető posztban az ő emberük van, a lakosság között pedig félelmet és gyűlöletet keltettek. Kimosták a nyugdíjasok agyát. Az oktatás és egészségügy romokban hever. A komáromi kórház szülészete országos színvonalú volt, hiszen Budapestről jártak ide szülni, de az nem kell inkább a tatabányai Szent Borbála krematóriumot kellett tolni.

Folyamatosan az folyik a médiából, hogy nincs gyermekéhezés. Tényleg? Ajánlom mindenkinek, hogy menjenek el Budapest főbb központi helyeire egy ételosztásra és nézzék meg, hogy mennyien állnak ott gyerekekkel.

Mérhetetlenül dühös vagyok, és nem tudom elfogadni, hogy ez kell az embereknek. Leírhatatlan, amit érzek. Csalódott vagyok, de sajnos ez a nép megérett a pusztulásra. Négy év múlva nem kell menni már választani, mert kedves Viktorunk és az alattvalói azt is elintézik.

Amióta a kampány tart rengetegen töröltek a facebookon az ismerőseik közül (van egy chrome bővítmény, ami megmutatja), de nem bánom. Többször kaptam olyan üzenetet közelebbi, vagy távolabbi ismerőseimtől, hogy ha nem fogom be a számat, akkor nagyon megüthetem a bokámat. Ezek után nem csak megütni szeretném, hanem akár el is törhetik, de elhallgattatni nem lehet és igenis, le fogom írni az őszinte véleményem mindenről.

Az egészet azzal zárnám, hogy boldogok lehetünk, mert az országba nem jönnek be a migránsok, nem veszik el a munkánkat és nem fogják “abúzálni” a szomszédaink gyerekeit. Boldog nyugdíjas évek jönnek évente egyszeri 10000 Forint értékű Erzsébet utalvánnyal. Rezsi Szilárdnak sem kell legközelebb megdánelccben halálra zabálnia magát, Pénztáros Lóci is játszadozhat tovább a szállodáival és Semjén Zsót is egyre több szarvast helikoptereztethet Skandináviában.

“Így száll, hát sírba a szabadság. Tapsvihar közepette.”

Ezen cikk teljesen józan tudatállapotomban íródott, semmilyen alkoholos befolyásoltság alatt nem álltam. A cikkemmel lehetségesen együtt járó következményeket vállalom.

peJIv

4 gondolat “Nem mondhatom el senkinek, Elmondom hát mindenkinek.” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s