Absolute-Audio-Labs-SupportSziasztok!

Tegnap kicsit fáradt voltam, és nem volt már energiám már egy újabb cikket írni, de ezt a hanyagságom és linkségem most pótolom nektek. Most egy olyan témát választottam, amit egy gyakran ismétlődő kérdés nálam.

Többször kérdezik az ismerőseim, hogy ennyi elfoglaltság mellett hogyan tudom kipihenni magam. Az őszintét megmondva elég nehéz úgy igazán kipihenni magam. Sajnos nagyon keveset alszom, napi nagyon maximum 6 órát, ami elég kevés és egészségtelen, de most egyelőre ennyi jut. Szeretek tanítani és az egyetem mellett annyi órát vállalok el, amennyit csak tudok.

Persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem jut időm pihenésre. Nagyon ritkán, de van szabadidőm. Ilyenkor próbálok valami érdekes programot szervezni, nem szeretek a 4 fal között punnyadni. Ha tehetem elmegyek valamerre kirándulni, vagy fotózásokat szervezni. A szórakozás sem hiányozhat az életemből, viszont a hangos bulikat nem szeretem, sőt moziba is csak nagyon ritkán járok, csak akkor, ha valami új Star Wars film jön ki. Engem sokkal jobban kikapcsol, ha szűkebb körben lehetek a barátaimmal, vagy ha elmehetek színházba, vagy megnézhetek egy jó kiállítást.

Sokszor előfordul, hogyha nagyon zombi vagyok, hogy csak simán céltalanul elindulok valamerre a fővárosban és buszozok, villamosozok, vagy metrózok egy jót.

Tudom ez nem egy széles repertoár, de én így pihenem ki magam. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s