Sziasztok!

Nagyon ritkán szoktam csinálni úgynevezett reakciócikkeket. Legutoljára talán a TV-ben látható reklámokkal kapcsolatban csináltam ilyen. Akkor az az olvasóimnak nagyon tetszett, ezért most úgy gondoltam, hogy csinálok egy hasonlót, de most nem videókat fogok nézni, hanem a Gyakorikérdések.hu oldalról fogok kiválasztani 5 igazán bugyuta kérdést, amikre reagálni is fogok.

FAQ

Nem is húzom tovább, lássuk ezeket a gyöngyszemeket. 🙂

1. NAV-hoz felvennének, hogy járjak prostikhoz szolgáltatást igénybe venni, és nézni, hogy adnak-e számlát?
Hallottam, hogy fodrászokhoz is járnak ellenőrök. 
Ingyen van+fizetés is jár érte. Best job ever.

Azt hiszem első kérdésnek elég meredek, de ezen annyira felkiáltottam, hogy muszáj beraknom elsőnek a listába. Szóval van igazság abban, amit érvként felhoz a kedves kérdező a magyarázatban. Bár nem tudom, hogy a k*rvákra most milyen adózási szabályok vonatkoznak. Mindenesetre érdekes lehet, hogy ilyen úton-módon szeretne nőkkel (vagy esetleg férfiakkal) ismerkedni és testi kapcsolatot létrehozni. Szegény lehet, hogy nagyon csúnya, de az is lehet, hogy csak önbizalomhiányos. Tudjátok mit? Rátok és a képzelőerőtökre bízom, hogy hogyan képzelitek el a kérdezőt. Kommentben mehet a cikk alá. 😉

2. Ha a fenekembe élvez attól lehetek terhes?

Erre nem tudok mit írni, korábban már írtam a szexuális felvilágosításról egy hosszabb cikket. Ennek a kérdésnek az esetében ennek a hiánya tükröződik. A kérdezőnek csak azt tudom mondani, ha már nemi életet él és azt élvezi, akkor legalább nézzen utána, hogy mit élvez. Nagyon szomorú látni, hogy ilyen emberek szexuális életet élni és az még szomorúbb, hogyha még szaporodnak is. Ideje lenne visszahozni az egészségtan oktatást az iskolákba.

3. Hogy tudnák sikeresebb lenni foci pályafutáson?
Még csak 2 éve kezdtem el focizni egy itteni foci csapatnál. Nincsenek rendszeres meccsek csak kupákat tartunk igy nem sok esélyt láttok hogy nagyobb csapatba hivjanak. Az edzőm szerint többre is vihettem és ő hisz is ebben. Csapatban van aki már 10 éve játszik és már az ő szintjén járok nem az én véleményem szerint…

Első körben a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet tudnám ajánlani a kérdezőnek, bár, tudom a focistáknak nincs szükségük a helyesírásra. Ennek ellenére a kérdés elég értelmezhetetlen ebben a formájában. Ha a foci pályafutásban szeretnél jobb lenni, akkor tréningezd a futóképességed és válassz egy focipályát, ami körül futkoshatsz. A felcsúti stadion gyepe még fűtött is, ha jól tudom, lehet ezért ott érné meg próbálkozni.

4. Ez vagdosásnak számít?
Vagdosásnak számít ha folyton leszedem a vart a sebrol olyan szinten h a végén heg lesz belole pedig 1 kis karcolásnak indult?

Ismételten két dolgot tudnék ajánlani a kérdezőnek. Az első a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet, a második pedig egy egészségtan óra. Úgy látom vannak még emberek, akiknek túl sok a szabadidejük. Nagyon sajnálom azt, akinek lelki problémái vannak, de azok keressenek fel inkább egy szakembert ahelyett, hogy kárt tennének magukban (vagy másokban).

5. 20dkg az hány gramm?
Kezdö fözö vagyok és azt irja a receptbe hogy husz dkg és az én mérlegem grammba mutatja.

Édes szívem, én sem vagyok matematikából egy nagy észlény, de az átváltás szabályait még én is ismerem, ami tegyük hozzá, hogy általános iskolai, alsó tagozatos tananyag. Innen is látszik, hogy az oktatásunk egyre inkább a béka segge alá kerül, ha már ilyen egyszerű dolgokhoz kérdést kell kiírni a netre. Amúgy 20dkg az 200g. A mértékegység átváltáshoz nem számít az, hogy kezdő főző-e valaki, vagy profi. Ez matematikai alapismeret.

Most ezt az 5 kérdést választottam ki, de ha tetszik ez a cikk nektek, akkor elképzelhető akár folytatás is, újabb 5 bugyuta kérdéssel. 🙂 Legyen szép napotok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s