Sziasztok!

Az elmúlt pár hét alatt két olyan témával kapcsolatban is írtam cikket, amire elég heves kommenteket kaptam. Az egyik ilyen a rasszizmusról szóló cikkem volt, ahol leírtam az egyik utazásom alatt tapasztalt két lány közötti párbeszédet, amiben kibeszéltek egy jól öltözött afro fiút. Egyik kommentelő megjegyezte, hogy a történetemet Andersen is megirigyelné, mert állítólag annyi valóságszaga volt, mint az ő történeteinek. Továbbá megtudtam, hogy egy túl liberális ember vagyok, aki a rasszizmusban csak a “jogos előítéletet” látja és ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. A másik ilyen cikkem a szegény szurikátáról szólt, akit földhöz vágott egy gyerek. Itt többen megjegyezték, hogy nincs jogom a gyereket hibáztatni a szurikáta haláláért, mert a vadaskert és a felügyelőtanárok a hibások mindenben. Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a gyerek ugyanúgy hibás a szüleivel együtt. A gyerek többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba a kis állat bszogatását, a szülei meg nem tanították meg arra, hogy ne bszogassa az állatokat. Nem is tudom mi lett volna, ha egy oroszlánt, vagy egy gepárdot piszkál bottal.

Ennek ellenére nem a fentebb említett két cikk miatt nem írtam, csak szimplán nem értem rá, mert sokat tanítottam és egyéb elfoglaltságom is volt.

Szerdán a reggelemet az Andrássy Dentálban kezdtem, két fogtömés erejéig mentem be. Nagyon lazán, és jókedvűen mentem, majd kevésbé voltam vidám távozáskor. Kiderült, hogy az egyik fogamat nem elég felszínen tömni, gyökérkezelés szükséges. Alapból egy rossz nap volt, én is morcosabb voltam a kelleténél, és úgy érzem kicsit megbántottam a fogorvosomat, dr. Király Attilát. Bár már elnézést kértem tőle, de nem tudok elégszer. Nagyon hülyén érzem magam emiatt, hiszen ő egy kiváló fogorvos. Most kivételesen nem írtam új Dental Stories cikket, mert úgy gondoltam, hogy egy fogtömés nem olyan nagy cucc. Majd a gyökérkezelésemről fogok írni, mert ez egy speciálisabb eljárás lesz, mint a régi klasszikus kézi gyökérkezelés.

32850413_10209733041163405_1497079871145246720_oTegnapelőtt ismét nagy feltöltődés ért, hiszen két év kihagyás után újra esküvőn fotóztam. Ez azon belül is egy újabb műfaj volt nekem, mert templomi esküvőt kellett fotóznom, amire korábban nem volt lehetőségem. Kimondottan jól esett, hogy újra kezembe vehettem a fényképezőgépem. Ezt a gépemet még nem is használtam olyan gyakran. Hű társam a Canon 1100D vázam tavaly gondolta úgy, hogy szeretne nyugdíjba vonulni és most egy Canon 70D vázzal alkotok. Haladni kell a korral így én is upgrade-eltem magam. A tegnapelőtti fotózáson felzúdulva tegnap este 10-kor még kimentünk a Budai várba is alkotni, ahol sikerült lefotóznom az új háttérképemet is. A nyárra amúgy terveztem, hogy egy kicsit több időt szentelek újra az eredeti szakmámnak.

Holnap reggel pedig újra Eger felé veszem az irányt, hogy találkozhassak Karolinnal, aki újra egy csuda jó frizurát fog kreálni nekem és nem mellesleg megszabadít a kis g*ci ősz hajszálaimtól is. Apropó erről is fogok majd egy cikket írni.

Most viszont megyek, mert 7:25-kor indul a vonatom és reggel, még szeretnék a Lipóti pékségben venni magamnak egy koffeinbombát, hogy felpörgessem az anyagcserémet és könnyebben menjen a fogyás.

Jó éjszakát! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s