TAj2S5tSziasztok!

Ismét egy napi bloggal jelentkezem, ami lehet, hogy sokak számára mókás lesz, én kevésbé érzem annak. Ma Eger felé vettem az irányt, hogy meglátogassam Karolint, hogy újjá varázsolja a frizurámat. Az reggelem szép volt és jó, a vonat sem késett, beértem időben. Úgy gondoltam, hogy mielőtt birkanyírásra mennék elmegyek a helyi plázába, az Agria Parkba, hogy azon belül is a Frei Caféban megigyam a szokásos reggeli kávémat.

Ugye az embereknek vannak szükségleteik és azok nem mindig akkor jelentkeznek, ha éppen optimális helyen tartózkodunk. Sajnos ez esetben velem is ez történt, pisilnem kellett. Gondoltam okés, a földszinti mosdó még zárva volt, ezért az emeletibe voltam kénytelen menni. Nagyon ritkán használok nyilvános wc-ket, csak abban az esetben, ha nagyon fontos. Be is mentem, és mivel a piszoárok nem voltak valami bizalomgerjesztő állapotban, ezért úgy döntöttem, hogy befoglalom az egyik fülkét.

Miután bezártam a fülke ajtaját csak arra leszek figyelmes, hogy a szomszédból valaki egy lyukon keresztül átdob egy ezrest, majd azután egyből dugja át a lyukon a farkát is…

Nem kell mondanom kaptam egy masszív sokkot, mert nem gondoltam volna, hogy ez a 21. században, Magyarországon előfordulhat. Hirtelen reakcióként visszarúgtam neki alul az ezrest és csak annyit üvöltöttem rá, hogy takarodj innen.

Sok mindent átéltem már, de ez egy cseppet kiakasztott. Nem maga a pénisz látványa akasztott ki, hanem az, hogy ilyen előfordulhat. Gondoljunk bele, ha mondjuk nem egy felnőtt, hanem egy gyerek lép be abba a fülkébe és ő találja ott magát egy ezressel és egy himbálózó f*sszal? Nincs bajom a perverzióval és a fétisekkel, de a szexualitás inkább maradjon otthonra, ezért hívják úgy, hogy magánügy és magánélet.

Remélem ez az írásom eljut az Agria Park vezetőségéhez, és minél előbb intézkednek a hasonló gloryhole-ok eltüntetése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s