Sziasztok!

Múltkor már írtam egy hasonló cikket, ami mosolyt csalt sokak arcára, és olyan visszajelzéseket kaptam, hogy most jelentkezem egy második cikkel is ebben a témában. Most ismét 5 igazán érdekes gyakori kérdést válogattam össze. Nem csak vicces kérdésekkel. Fogadjátok szeretettel! 🙂

question-ask-faq-raise-hand-ss-1920

#1 Akik illegálisan parkolóban árulnak parfümöket, szemüvegeket stb, azok mit követnek el? Rendőrt hívok csinálnak vele valamit?

Emiatt igazán nem kell a parkolóig menni, elég, ha csak az ember a Keleti pályaudvar környékén lakik, akkor minden reggel ezzel szembesül. “Cigi? Cigi? Csanel parfűm, vagy márkás napgép?”. Személy szerint engem nem zavar, amíg nem akarja erőszakosan rám tukmálni a lopott szajrét. Nem hívok rájuk rendőrt, de amikor még bagóztam akkor sem fordult meg a fejemben, hogy bármit is vegyek tőlük. Nem hiányzott, hogy elővegyenek.

#2 Mi készteti a diákokat arra, hogy egy tanárt a feltételezett (! ) magánélete miatt kibeszéljenek?
“Sokan a magánéletéről pletykálnak, hogy füvezik, régebben csak lebzizták, ma már olyat is hallok, hogy orgiákon vesz részt.
Nem mondom, hogy nem tudom ezt elképzelni róla, de mégis… Egyáltalán, hogy lehet ez beszédtéma az osztályban? Mert… Nem tudom… Irritál és visszataszít, hogy egyesek ezzel vannak elfoglalva. Kicsit ilyen nyílt titok, hogy ilyen kép alakult ki róla. Valószínűleg ő is tudja.”

Ez egy tipikus dolog a diákok körében, ha egy fiatal, energikus, még nem kiégett tanerő érkezik a köznevelésbe. Én saját bőrömön tapasztaltam, amikor 23 évesen másodéves egyetemistaként bedobtak a mély vízbe. Pletykák mindig is voltak, és lesznek is. Nem szabad velük foglalkozni. Én tanárként is önmagam adom, idősebb kollégák szerint túl lazán viselkedem a diákjaimmal, de úgy vettem észre (minden nagyképűség nélkül), hogy nekem előbb el merik mondani a problémáikat, mint a 30 éve pályán levő kollégáknak. A diákok körében ugyanúgy működik a friss hús elv és nem csak az új osztálytársat, hanem az új tanárt is megpróbálják kicsinálni. Ilyen esetben a tanárnak szükséges egy kicsit lesüllyedni a szintjükre, ezzel is sokkolva őket. Nálam hatásos volt.

# 3 Bele lehet halni abba, hogyha valakit péniszen dobnak egy gumipapuccsal?

Teljesen jogos a kérdés. A pénisz a férfiak egyik legjobban becsben tartott testrésze és talán a legérzékenyebb is, pláne, ha a méretét pedzegetik. Szerintem bele lehet halni, de nem az fogja a haláltusát eljárni, akit megdobtak, hanem aki dobta a papucsot. Szerintem igazán átgondolandó tett, hogy dobálózzunk-e gumipapuccsal, pláne, ha azzal egy péniszt, akarunk megdobni.

#4 Ha egy lány az utcán vissza se köszön, akkor nincs nála esélyem?

Érdekes csajozási forma, ha valakit azzal akarsz felszedni, hogy köszönsz neki. Viccet félretéve, szerintem, ha valakivel egy tanfolyamra jársz, ergo napi kontaktusban vagytok és ezek után nem köszön vissza az csak szimplán bunkó. Úgy gondolom, hogy köszönni alapvető dolog, és annak a nem viszonzása ritka nagy bunkóság. Szerintem engedd el ezt a lányt (minimum a 10-ik emeletről).

#5 Mit szoktak vinni unokának óvodai ballagásra?

Személy szerint egy picit túlzásnak tartom, hogy óvodában ballagást rendeznek, túl van tolva ez az egész. Nem mondom azt, hogy ne adjanak ajándékot  nagyszülők, de azt sem kell túl tolni. Nem szükséges okostelefont venni, vagy a legújabb videojátékot. Szerintem a legjobb ötlet egy olyan könyv, ami érdekli a gyereket. Mesekönyv, állatos könyv, robotos könyv, stb.

Mára ez volt az általam kiválasztott 5 kérdés. Ha szeretnétek még ilyen cikketm akkor vagy itt vagy Facebookon hagyjátok meg a véleményeteket egy komment formájában. 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s