Sziasztok!

Még mindig masszívan tart a hőhullám, már reggel 8:30-kor is 30 fok közeli volt a hőmérséklet az utcákon. Ebben a melegben a legeslegjobb az lenne, ha mindenki légkondicionált, besötétített helyiségben tudna tartózkodni, de tudjuk, hogy ez nem megoldható, mert egy kis globális felmelegedés miatt nem állhat meg az élet.

bc553c65d3167a482285f4368927af04Számomra is nagyon nehéz elviselni ezt a hőséget. Ilyenkor több vizet fogyasztok, sőt akárhová megyek, nem indulok el úgy, hogy ne lenne nálam minimum egy liter víz. Másoknak is csak ezt tudom ajánlani, hogy igyanak nagyon sokat. Ezen kívül hetek óta rövidnadrágban járkálok, ami nagyon fura nekem, mert éveken keresztül nem hordtam ezt a ruhadarabot. Korábban, amíg kövér voltam, nem mertem mutogatni a lábaimat, mert nagyon vastagok voltak.

Ebben a nagy melegben próbálunk minél kevesebb ruhát hordani, ami érthető, de azért ebben is kéne egy mértéket tartani. A napokban egyre inkább azt vettem észre, leginkább a férfiak körében, hogy az utcákon, tereken gondolnak egyet és egyszer csak leveszik a pólójukat. Ne értsetek félre, nem vagyok prűd, de úgy gondolom, hogy a köztereken azért tiszteljük meg egymást annyival, hogy nem mutogatjuk a felsőtestünket, még akkor sem, ha úgy néz ki, mint a képen szereplő srácé, akit illusztrációként csatoltam. Ez a jelenség kimondottan gusztustalan, ha a tömegközlekedésen történik. A legtöbb járművön nincs klíma, vagy, ha van, akkor sem működik. Szerintem nem kell mondani, hogy milyen szagok terjengenek ilyenkor, nem kell ezt még tetézni vizuális effektekkel is.

A Margit-szigeten a futóknál még megértem, hogy annyira izzadnak, és túlhevülnek, hogy jól esik a futásközbeni menetszélben félmeztelenül futni, de normál esetben nem gondolnám, hogy annyira borzasztó egy póló vagy egy atléta viselete.

Nektek mi a véleményetek erről. Szerintetek elmegy az utcai félmeztelenség, vagy nálatok is soknak számít? Véleményeteket hagyjátok meg kommentben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s