5ffef7225f0f3a002fc9b4ff06c1979c

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban nem voltam a legjobb formámban, emiatt is nem írtam. Bármennyire is nem szokott érdekelni, hogy ki mit mond rám, az utóbbi pár nap azért kiborított. Itt van ez a nagy hőség is. Tudom, nyár van, és ilyenkor meleg szokott lenni, de nem emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire meleg utoljára.

Akármennyire is azt szoktam mondani, hogy nem foglalkozom azokkal az emberekkel, akik nekem ártani próbálna, az az elmúlt egy hónapban egy kicsit megváltozott. Az első hamis facebook profil létrejöttéig nem érdekelt. Majd, amikor jött a második profil, amin már elkezdtek megosztani korábbi instagramos fotóimat kis kép aláírásokkal. Olyanokat írt a készítője, amit én soha nem írnék ki. Szerencsére ilyen esetekben a facebook adminok résen voltak és a valódi ismerőseim segítségével mindig egy napon belül törölték a hamis profilokat. Miután visszaértem Finnországból bíztam benne, hogy ez megszűnt, de akkor már egy “lájkolós” oldalt is létrehoztak a nevemmel és a fotómmal.

Ez volt az a bizonyos csepp a pohárban, amikor azt mondtam, hogy elég. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy ez volt az a bizonyos jel, hogy itt az ideje abbahagyni, és az egészet befejezni? NEM! Több napig rágódtam a dolgokon és rá kellett jöjjek, hogy gyáva lennék, ha csak egy ilyen pitiáner alak miatt félreállnék. Még a végén úgy érezné, hogy legyőzött. Annyi változás viszont tényleg történt, hogy innentől kezdve csak a hivatalos oldalamon osztom meg azt a tartalmat, amit az olvasóimnak szánok, és a privát profilomra tényleg csak azokat az embereket engedem, akiket ismerek. Ezzel egyidejűleg a privát instagram profilomat megszűnettem és létrehoztam egy olyat, ahol csak publikus tartalmat osztok meg, és ahol tudnak követni, de mégsem látnak bele a magánéletembe.

MAGÁNÉLET! Ezzel a fogalommal sokan nincsenek amúgy tisztába. Családtagok, barátok, ismerősök és megannyi ismeretlen szeret kutakodni mások magánéletében. Ezeknek az embereknek üzenem, hogy próbálják meg ezt a szót értelmezni. Van benne egy olyan szú hogy MAGÁN, ami azt jelenti, hogy senkinek semmi köze hozzá, és továbbá semmi joga beleszólni abba, hogy ki hogyan éli az életét. Tudom, ez egy borzasztóan nehéz feladat.

Viszont, hogy ne csak a rosszról beszéljünk érdemes megemlíteni, hogy a fogyókúrám jó irányban halad, hiszen 4 hónap után már ott tartok, hogy a testsúlyom nem 8-assal, hanem már 7-essel kezdődik. Számomra ez hatalmas eredmény és ezer hála mindenkinek, aki támogat ebben. Ezen kívül a hétvégén pedig a facebook oldalam átlépte a 3000 like-ot. Nagyon szépen köszönöm nektek, hiszen nem tartanék ott, ahol, ha ti nem vagytok.

Legyen nagyon szép hetetek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s