Sziasztok!

Imádom a gyakorikérdések.hu oldalt, hiszen a legértelmesebb kérdéseket lehet ezen a platformon megtalálni. Olyan szintű értelmes kérdések vetődnek itt fel, mint például, hogy: “Ki az a Vollai Gergő?”. Amúgy ez a kérdés már több éve lett kiírva, egy olyan ember által, akinek anno nem tetszett, hogy az Amerikai Egyesült Államokról blogolok. Irigylem őt, hogy volt ideje a drága klaviatúrát koptatva kiírni ezt a kérdést.

De ki is az a Vollai Gergő?! Van, aki szerint ő a magyar Brad Pitt, egyesek szerint csak egy senki, aki celebnek hiszi magát, és persze vannak azok az emberek, akik nagyon jól ismerik és tudják, hogy csak ki akarja használni az embert.

Vollai Gergő annyira egoista, hogy egy teljes cikket szán egy egyszerű kérdés megválaszolására. Hogy a fenébe ne tenné, hiszen ő a nyomtatott internet legnagyobb sztárja, akit mindenki ismer, és csak róla beszélnek. Ilyen ez a “sóbiznisz”. Aki egyszer felkerül az internetre az már celeb. De Gergő nemcsak egyszerűen celeb, ő világsztár. Olyannyira, hogyha Gergő megmossa a kezét, akkor nem ő lesz vizes, hanem a víz lesz Gergős. Amúgy ő az a tipikus ember, aki segge alá mindig betoltak mindent. Szegény szülei pénzéből jár el naponta kétszer étterembe és még eszébe nem jutott, hogy dolgozzon kicsit.

Az értékeit feltétlen szereti fitoktatni mások előtt. Barátait is úgy válogatja meg, hogy eljátszhassa az úri fiúkát, hogy neki mennyi mindene van. Állítólagos barátait is azért hívja meg éttermekbe, hogy megalázhassa őket. Az igazi Vollai Gergő kicsit sem megértő, sőt ő a megtestesült gonoszság.

Szóval Vollai Gergő egy borzasztó ember, hiszen álmomban megjelent ez a furcsa árny. Hallottam énekét, és hívó szavát. Azt hittem csak álmodom, de éreztem őt. Ő a fantom az a titokzatos lény, ki a neten él.

– Vollai Gergő írása Vollai Gergőről –

Most pedig kicsit komolyabbra véve a szót. Nagyon örülök neki, ha ennyien foglalkoznak velem, de soha nem állt szándékomban, hogy akármilyen celebet is csináljak magamból. Számomra ez a blog egy olyan hely, ahová kiírhatom minden gondolatom, amit mások is láthatnak. Ezen kívül soha senkit nem használtam ki sem lelkileg, sem anyagilag, sajnálom, ha ez valakinek másképp jött le. Aki viszont azt mondja, hogy bárkit is lehúztam az HAZUDIK! Igen ki merem írni. Soha nem lejmoltam, soha nem húztam le senkit, ha valaki jó volt velem, akkor azt a magam módján próbáltam viszonozni. Barátaimat sem azért hívom el egy-egy alkalommal vacsorázni, hogy nagyzoljak, hanem mert szívesen eltöltenék velük mondjuk egy estét.

Személy szerint örülnék neki, ha személyesen megkeresnének azok az emberek, akiknek bajuk van velem. Akár mondhatnék itt keresztneveket is kedves Ádám, Anett és Dávid. A telefonszámom a régi, facebookon, instagramon ugyanúgy elérhető vagyok, itt bármikor kereshettek. Nincs szükség arra, hogy kommenteket írjatok a cikkek alá, vagy, hogy a gyakorikérdések.hu-n beszéljetek ki. Én vállalom a nevem és az arcom, nem bújok álarc mögé. Szüleimet sem kell belevonni, ha velem van bajotok.

Tisztában vagyok azzal, hogy én is több mindenben hibáztam, hiszen emberből vagyok, nem egy processzor működtet. De úgy hiszem, hogy mindent meg lehet beszélni ármánykodás és rosszindulat nélkül.

Szóval, ha bárkinek bármi baja van velem az nyugodtan írjon a vollaigergo@gmail.com email címre, vagy a facebook oldalamra.

Szép estét mindenkinek! 🙂

Egy gondolat “Ki az a Vollai Gergő? – gyakorikérdések.hu percek” bejegyzéshez

  1. Nem csalódtam, nagyon jó cikk lett! A lényegi részt meg éppen kibeszéljük facebook-on. Legnagyobb reklám a negatív reklám, szóval csók az utálóknak❤️! 😂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s