Sziasztok!

Akik hosszabb ideje követik a munkásságom, azok az emberek jól tudják, hogy sokszor szeretek olyan témákat boncolgatni, ami a hétköznapjainkban megbotránkoztatónak és tabunak számít. Ma is egy hasonló témát választottam. Tegnap este az internetes fórumokat böngészve egy olyan helyre tévedtem, ahol a nyilvános helyen történő szex volt a téma. Itt a Városligetről ment a csevej, hogy melyik részére éri meg menni, ha egy kicsit szerelmeskedni akar az ember a partnerével.

A szexualitás már hosszú évtizedek óta tabu téma az emberek körében. Mindenki csinálja, de senki nem beszél róla. Az évek folyamán sajnos az iskolában is egyre jobban szorul vissza az egészségtan oktatás, így a szexuális felvilágosítás is egyre kevesebb teret kap. Ez egy nagyon sajnálatos dolog, hiszen ezeken a felvilágosító órákon nem csak a péniszről, a vagináról és magáról az aktusról kéne szót ejteni, hanem fontos lenne az ezzel járó veszélyekre is felhívni a fiatalok figyelmét, és megtanítani, hogy hogyan lehet a gondokat megelőzni. Évről évre a nem megfelelő szexuális tudás miatt szaporodnak el a terhességmegszakítások és a nemi betegségek.

Visszatérve az eredeti témához, szerintem a nyilvános helyen történő szex nagyon nem helyes, mindjárt le is írom, hogy miért. Nem vagyok egy prűd ember, sok minden nem botránkoztat meg, viszont vannak olyan dolgok, amiket én is nehezen tudok tolerálni. Elsőnek talán azt tudnám mondani, hogy az ember nem ösztönlény, hogy bárhol is bármikor kedve támad egyből nekiálljon nemi életet élni. Az ember az egyetlen olyan faj, ami nem csak fajfenntartás céljából él szexuális életet, így úgy gondolom, hogy minden emberben meg kell lenni annak a képességnek, hogy tudja magát türtőztetni. Ezen a fórumon rengeteg fiatal érvelt azzal, hogy ők azért járnak a Városligetbe szerelmeskedni, mert nincs hová menniük. Ez tényleg egy szomorú dolog, viszont én erre azt szoktam mondani, hogy lehetetlen nincs, csak tehetetlen. Mindent meg lehet oldani. Bizalmas családtagok, barátok, egyéb ismerősök mindig akadnak, akikkel meg lehet beszélni ezeket a dolgokat. Ezen kívül nem gondolom, hogy azok az emberek, akik azért mennek ki a Városligetbe, hogy kikapcsolódjanak kicsit, vagy kiszellőztessék a fejüket, akkor nem mozgó bokrokra és nyögésekre kíváncsiak.

 

Nincs bajom a szerelemmel, az egy nagyon szép dolog. Sőt azzal sincs gond, ha a fiatalok ilyen helyen randiznak, ölelkeznek, vagy esetleg csókolóznak, de nemi életet nem illik nyilvános helyen élni. Ezen kívül rengeteg fertőzést is össze lehet szedni így.  Támogatom az iskolák, és a fiatalok által gyakran látogatott helyek óvszeratomatával való ellátását, és szükség van, hogy iskolákban és a családokban is téma legyen. A közterületek, bevásárlóközpontok, parkok viszont nem erre lettek kitalálva. Mindennek meg van a maga helye. Lehet most emiatt vaskalaposnak, és konzervatívnak gondoltok, de nem vagyok az, viszont nem is vagyok kíváncsi más magánéletére.

Érdekel ti mit gondoltok erről. Véleményeteket a cikk alatt hagyjátok meg egy kommentben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s