Sziasztok!

A halált megszokni nem lehet, maximum elfogadjuk a tényt, hogy nem élhetünk örökké. Mindannyiunk számára fájó, ha egy hozzánk közel álló személyt veszítünk el. Sajnos már többször átéltem, hogy milyen elveszíteni egy olyan embert, aki közel áll hozzám, s utána mennyire fáj és hiányzik a jelenléte. Fogalmam nincs, hogy egyáltalán lehet-e jól kezelni ezt a dolgot.

Családtagként már korábban kénytelen voltam átélni a nagyszüleim elvesztését, tavaly pedig kollégaként kellett megélnem, hogy szeretett kolléganőnk hosszan tartó, sok-sok méltósággal viselt betegség után elment.

Ma viszont tanárként kellett megtapasztalnom, egy tanítvány elvesztését… Anna tegnap az angyalok közé költözött és elhagyta földi országunkat, hatalmas űrt hagyva maga után. Mélyen megrendülve láttam ma a család által megosztott képet, mert pont ma szerettem volna érdeklődni hogylétéről, de sajnos már késő volt.

Kedves Anna!

Bár tudom, hogy ezeket a sorokat már nem látod a földi interneten, de remélem odafent valahogyan eljut hozzád. Már korábbról ismertük egymást, Finnországban is jókat kirándultunk a Feszty Árpád Általános Iskolával. Majd amikor jelentkeztél a nyelviskolába örömmel láttam, hogy egy kedves ismerőst taníthatok. Vidáman, lelkesen jöttél mindig az órákra és mindig megpróbáltad kihozni magadból a maximumot. Motivációból soha nem volt hiány. Nyaralásod után vártunk vissza, de csak egy telefont kaptunk, hogy beteg vagy. Mindannyian bíztunk benne, hogy hamar meggyógyulsz és nincs megállás a nyelvvizsgáig. Most viszont búcsúznom kell, de csak egy időre. Addig is gyűjtöm az anyagot, hogy mire újra találkozunk odafent, fel tudjalak készíteni a nyelvvizsgára.

Szomorúak vagyunk, egy értékes emberrel lettünk kevesebbek.

Nyugodj békében Anna!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s