Kicsit kevesebbszer jelentkezem a jövőben. 

Sziasztok!

Tegnap délután visszatértem Finnországból, ahol ismét hatalmas élményekkel és tapasztalatokkal gazdagondtam mind a helyi oktatás, mind a csoportos utazás szervezés terén. Igazán kalandosra sikeredett a mostani kiruccanásunk. Már tudom, hogy milyenfajta eljárások és dokumentumok szükségesek ahhoz, ha valaki külföldön elhagyja az úti okmányait és azok nélkül kénytelen visszautazni.

Ezt a cikkemet most kivételesen nem szeretném bő lére engedni, csak egy kis amolyan állapotjelentés, hogy még itt vagyok, és nem szűnt meg a blog. Maga a blog nem fog megszűnni, viszont lesz változás. Korábban írtam, hogy az idei tanévben visszamegyek tanítani a középsuliba, ahol korábban is voltam, amiatt a szabadidőm is jelentősen csökkenni, így fájó szívvel, de a napi blogok egy időre megszűnnek. Valószínűleg, jövő nyárig nem számítható.

Most a blogon 2-3 naponta lesznek csak cikkek, de azok tartalmasabbak lesznek. Az első ilyen holnap fog megjelenni, ami a Finn oktatásról fog szólni, pontosabban arról, hogy számomra milyen volt átélni, hogy egy finnországi iskolában taníthattam angolt még ha, csak egy óra erejéig is.

Most pedig megyek a vonatra, mert holnap reggel 8-kor a köznevelésben kezdek. Szerencsések a diákjaim, mert csak holnap lesz az igazi kezdésem a suliban és várom, hogy megismerjem az új tanítványaimat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s