Egy régebbi rovat most visszatér.

Sziasztok!

Hosszabb ideje már, hogy nem jelentkeztem ezzel a cikk sorozatommal. Ennek különböző okai voltak. Az egyik fő indok talán az volt, hogy egy ideig nem tudtam jól helyén kezelni a dolgaimat, ennek következtében az edzések ellenére elengedtem magam, és elhíztam. Kicsit saját kudarcomként éltem meg ezt a dolgot, és nem éreztem magam hitelesnek, hogy írjak ebben a témában. Május eleje óta viszont újra formában tartom magam. Johinak és a tanácsainak, edzéseinek köszönhetően 18 kilót dobtam le és most, közel fél év után érzem azt, hogy a szálkásítás mellé újra elkezdhetem az izomzatom építését is.

Korábban két helyszínről is gyártottuk a tartalmat Johival. Állandó helyszínünk az óbudai Arnold Gym volt, de néhány alkalommal a Bliss & Body-ból is jelentkeztünk. Körülbelül egy hónapja pedig Johi állapotossága miatt egy új “hadiszállásunk” van, ez pedig nem más, mint a kistarcsai K3 Fitness. Ebben a visszatérő részben ezt a helyet szeretném bemutatni nektek, következő alkalommal pedig Johival megbeszéljük, hogy mi legyen a következő rész témája.

Ahogyan korábban is említettem a K3 Kistarcsán található. Budapestről tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a H8-as HÉV-vel az Örs Vezér teréről. Menetrend szerint csúcsidőben 15, csúcsidőn kívül pedig 30 percenként jár. A HÉV menetideje a kistarcsai megállóig 21 perc, ami hirtelen soknak tűnhet, de ha belegondolunk a belvárosban is eltöltünk annyi időt tömegközlekedéssel, vagy akár többet is, ha több helyen át kell szállnunk. A konditerem a HÉV megállótól mindössze 5 percre található gyalog.

Őszintén szólva először féltem, hogy egy 600m2-es, rózsadombi konditerem után mit tud nyújtani egy vidéki “kis” konditerem, de azt kell mondanom, hogy kellemes volt a csalódás. A K3 tökéletesen alkalmas mindenfajta edzésre, amire jelenleg szükségem van.

shutterstock_609322538

A K3 Fitness Kistarcsa főútján található a Szabadság út 14. cím alatt. Az autóval érkezőknek van parkolási lehetőség, de ha esetleg tele is lenne a parkoló, akkor a közeli (kb 50m-re) SPAR parkolójában mindig van hely. Belépve a terem kicsinek tűnhet, de nem szabad a látszatra adni. Három szinten találhatók mindenféle eszközök. Az emeleten találhatók az öltözők, a szauna, a fitness terem és különböző kardió gépek, a földszinten és az alagsorban pedig súlyzók és mindenféle funkcionális gépek találhatók.

Hátrányként talán az öltöző méretét tudnám felhozni, de az sem egy olyan hű, de nagy gond, hiszen nem vesz olyan sok időt igénybe az, hogy az ember átöltözzön. A zuhanyzók és a mellékhelyiségek rendezettek és tiszták.

Árak tekintetében nem húzós a hely. A 30 napos korlátlan bérlet 10000 Ft, a 10 alkalmas 8500 Ft, akik meg csak egy alkalommal szeretnék kipróbálni a helyet 1400 Ft-ot kell fizetniük. Diákkedvezmény is felhasználható, de csak 22 éves korig. A személyi edzés ára pedig 3000 Ft. Sok konditeremmel ellentétben a törülköző itt benne van az árban, azért külön nem kell fizetni.

Ha több információt szeretnél megtudni a helyről, akkor látogass el a K3 Fitness weboldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s