Vásárlás, tervezés, és megvalósítás már november közepén.

Sziasztok!

Most csak egy rövidebb időszakra, mindössze az év végéig, de visszatérek a napi blogok írásával. Közeledünk a karácsonyhoz, már csak kicsivel kevesebb, mint másfél hónap és Kevin McKellister újra a képünkbe röhög, és a háztetőről dobálja a téglákat a betörőkre.

Magyarországon már szeptember közepén elkezdődött ez a nagy karácsonyi őrület, először a KIK, majd az IKEA dobta a polcaira az idei karácsonyi díszeket. Számomra ez egy kicsit elkeserítő volt, hiszen, ha már szeptemberben karácsonyozunk, akkor mi marad decemberre?! Nem is foglalkoztam vele, elfogadtam, hogy az ország már karácsonyi lázban ég, én nem tettem.

Glenlo-Abbey-Hotel-5-Star-Christmas-Package_(45)

Akik kicsit jobban ismernek, azok korábbi írásaimból, vagy facebookos megosztásaimból tudhatják, hogy az egyik kedvenc zenei műfajom a jazz, és a napokban a youtube feldobta a kedvenc amerikai karácsonyi zenéimet jazz verzióban. Nem kellett sokáig várnom, hogy ne kattintsak rá egy háromórás válogatásra, amit rögtön el is mentettem magamnak.

Most így november közepén már nekem is megjött a karácsonyi hangulat, de mindez annyira, hogy majdnem mindenkinek megvettem már a karácsonyi ajándékát. Tavalyi karácsonnyal ellentétbe, a pesti albérletembe is fogok állítani egy szép kis műfenyőt, találtam hozzá díszeket és égősort is, amiket már ki is néztem, hogy hol szerzek be. Ezen kívül egy kicsit rendhagyó, amerikai módon én már december 1-jén fel fogom állítani a karácsonyfát.

Számomra a karácsony mindig is vegyes érzelmeket jelentett. Szeretem is, meg nem is, de erről majd egy külön cikkben fogok mesélni. 🙂

Egy gondolat “Daily blog #43 – Karácsonyi készülődés” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s