A f*szom tele van már!

Sziasztok!

Nem akarom nagyon hosszan taglalni a történteket, de egyre inkább bosszant, hogy még a 21. században is megeshet ilyen dolog. Pár hete kezdődött az egész. És üzenem, annak a pihent agyúnak, hogy ha ezt tovább folytatja, akkor nagyon könnyen megütheti a bokáját. Tisztában vagyok vele, hogy nem szerethet mindenki, nem is várom el. Sőt talán még zavarna is, de mérhetetlenül bosszant, ha valaki szánt szándékkal próbál az interneten lejáratni.

Az egész pár hete történt, amikor az egyik közösségi oldalon egy profilt regisztráltak a 10 évvel korábbi fotóimmal, Vollai Dániel néven. Őszintén szólva nem nagyon foglalkoztam vele, nem is értettem, hogy mi értelme van. Majd az egyik barátom, akit megkértem, hogy jelentse, elkezdett beszélgetni vele. Elég ocsmány dolgokat írt neki a fake profil mögött levő illető, és az egészben az a legszebb, hogy az öcsémnek adta ki magát, akiről soha nem mesélek, mert szégyellem. Ebben az a legviccesebb, hogy egyke vagyok, és soha nem volt öcsém. Mindenesetre valamilyen szinten elérte a célját, mert idegenek kezdtek el bejelölni, és elég becsmérlő üzeneteket hagytak számomra.

Az egész történetben a pont az “I”-n az volt, hogy felbukkant egy kérdés a Gyakorikérdések.hu-n. Ezt az egyik volt nyelviskolai diákom küldte át, aki teljesen ki volt akadva azon, amik a kérdés alá voltak írva. Mindenféle elviselhetetlen, mentális zavarral, és feltűnési viszketegséggel rendelkező embernek lettem feltüntetve. Ezen kívül volt egy válaszoló, aki szerint magát a kérdést is én magam írtam ki, hogy így szerezzek magamnak nézettséget, mert világsztárnak képzelem magam. Sokat gondolkodtam rajta hogy regisztráljak az oldalra (hihetetlen, de nincs regisztrációm és időm sincs kérdéseket írogatni), és reagáljak akármit is, de végül csak a moderátoroknak írtam, hogy szedjék le a kérdést. Nem írom le mi volt a kérdés, de a lényege az volt, hogy rossz színben szeretnének feltüntetni.

Most pedig, ha már tényleg valaki azt hiszi, hogy világsztárnak képzelem magam, akkor itt reagálnék pár mondatban.

Igaz, hogy 5 éve volt egy nagyon rossz korszakom, amikor lelkileg borzasztóan mélyen voltam, és meg voltam zuhanva. Akkor nagyon nem tudtam kezelni a dolgaimat, és tény, hogy több embert úgy bántottam meg, hogy a későbbiekben már nagyon megbántam. Persze azt is tudom, hogy b*szhatom a bocsánatkérésem, mert az összetört váza sem lesz a régi attól, ha bocsánatot kérnek tőle. Viszont ezt a korszakomat lezártam, és szeretnék megszabadulni tőle, viszont úgy néz ki, hogy sosem fogok ettől megszabadulni, ameddig ez alapján emlékeznek rám.

A blog, meg nem azért van, hogy akármilyen celebet, vagy világsztárt gyártsak magamból. Ez az egocentrikus állítás úgy meglepett, hogy meg is néztem, hogy az elmúlt két hónapban hány olyan cikk volt, ami csak rólam szólt. Ez a szám mindössze három! Két hónap alatt három cikkben mertem magamról írni. Igaz mekkora bűn? Nekem ez a platform egy online játszótér, ahol kiírhatom magamból azokat a gondolataimat, amik foglalkoztatnak. Nagyon sokat segít a feszültség levezetésében. Az is igaz, hogy van egy Facebook oldalam is, ahol van egy kb. 4000 fős közösség, akik követnek, és vannak rendszeres olvasóim is. Ettől viszont nem gondolnám, hogy bármi különlegesség is lenne bennem. Az is igaz, hogy az utóbbi időben a Shop Secret videóiban is szereplek, de az meg azért, mert jó poén. Ezekkel semmilyen anyagi javakat nem szerzek.

Az egész egy hobbi, és nem a “kis bugyuta blogocska” által szeretnék világhírnevet szerezni. Ezzel ezt a témát lezártnak tekintem, nem szeretnék többet foglalkozni vele.

13 gondolat “Csak, mert világsztár vagyok!” bejegyzéshez

 1. Én vagyok az egyik, aki válaszolt tegnap a kérdésre. Ezzel a cikkel még eggyel jobban bebizonyítottad hogy valóban egoista vagy és azt hiszed hogy körülötted forog a világ.

  Kedvelés

 2. Ilyen alapon bármelyik blogger támadható lenne. Amúgy rákerestem a nevedre a Gyakorikérdések.hu-n, és csak 1 kérdést találtam, de szerintem nem erről írtál, https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__8198957-ti-olvassatok-vollai-gergo-blogjat-mit-szoltok-hozza-szerintetek-nem-provokati
  Ez alatt, amit találtam, elég negatív hozzászólások vannak, de kulturált stílusban, személyeskedés nélkül. És nincs ott olyan válasz, hogy te írtad ki kérdést. (Ezek szerint amiről írsz a blogodban, azt már törölték.)

  Amúgy meg szerintem a téged zavaró kérdést is ugyanaz írhatta ki, mint aki az öcsédnek adta ki magát a 10 éves profilképeddel. De fogalmam sincs, ki lehet, mert nem ismerem az ismerőseidet. téged is csak a blogból. De a kettő közül talán a profilképes csalás a rosszabb, mert az bűncselekmény. Kérdést kiírni rólad, vagy bárki másnak a blogjáról nem az. Legfeljebb töröltetheted az oldalról, ha zavar. De a profilképes dolgot szerintem jelentsd be valahol…

  Kedvelés

 3. Szegény kicsi pára… Csaknem megsértették a kis törékeny lelked??? Az hogy te mennyi embert bántasz az szart nem jelent, de a nagy Vollai Gergő szent és sérthetetlen. Nézz magadba, nem véletlen utál annyi ember és igenis híred van Budapesten! Nagyon rossz híred! Egy szerencsétlen pancser vagy. Faszt vergődsz még annyit?! Amúgy nem tudom mire vered a melled, mert a kis bugyuta blogocskád senki nem olvassa.

  Kedvelés

  1. Kedves PP!

   Biztos vagyok benne, hogy valami hatalmas tüskét hagyhattam benned, ha ennyi fronton támadsz. Azt is sajnálom, ha ebből a hobbimból az jön le neked, hogy én egy végtelenül híres embernek gondolom magam. Ez így nem igaz! Néha a vicc kedvéért szoktam egy kicsit magamat felnagyítani, de, aki tud a sorok között olvasni, az rájön, hogy ezeket nem gondolom komolyan. A facebookon van egy kisebb közösségem, megvannak azok az emberek, akik rendszeresen megnézik a fotóimat, vagy elolvassák az írásaimat, mindezt a facebookos reakciókból, vagy kommentekből látom. Nem sok emberről van szó, de én örülök minden kritikának. Még a negatívnak is, ha az normálisan és építő módon van megfogalmazva.

   Terjed a hírem Budapesten… Aztán akkor mi van? Nagyon sok emberről terjesztenek rengeteg jó és rossz dolgot. Mindenki el tudja dönteni, hogy ebből mi az igaz, és mi nem. Erre mindig azt szoktam mondani, ha valaki nagyon kíváncsi rám, vagy velem kapcsolatban valamire, az engem kérdezzen meg face-to-face, és ne valami koholt pletykából informálódjon. Nem gondolom azt, hogy egy olyan ember lennék, akivel ne lehetne megbeszélni akármit is. Persze nekem is van olyan pillanatom, amikor túlcsordul az a bizonyos pohár, és kiborulok, de utána bármit meg lehet velem beszélni higgadt fejjel.

   Azokat az embereket viszont nem engedem közel magamhoz, akik szándékosan próbálnak ártani nekem, vagy direkt keltik a rossz hírem. Ez ismerősökre is, és családtagokra is vonatkozik. Csak azért még a saját rokonaimmal sem fogok jópofizni, csak mert családtagok, ha közben a hátam mögött, meg minden fost terjesztenek rólam.

   Az meg, hogy a bugyuta kis blogocskámat nem olvassa senki már a te kommenteddel megdőlt, mert miután töröltettem a gyakorikérdéseken a mocskolódásokat, te voltál a harmadik, aki hozzászólást hagyott, ergo elolvastad az írást, ezért te is olvasónak számítasz!

   Kedvelik 2 ember

   1. Nem változott a véleményem rólad! Egy pitiáner kicsinyes szaralak vagy, Faszom se irigykedik rád. Mire kéne? Mégis mit értél el ami miatt irigynek kéne rád lenni? A cikkedet meg elolvastam mert 1000%-ra biztos voltam hogy nem hagyod szó nélkül a dolgokat, Mert neked egyből ki kell akadnod, ha bántják a kis lelkecskéd. Gondolj bele hogy hogy viselkedtél másokkal.

    Kedvelés

 4. Gondoltam, hogy írsz majd cikket a témáról. Azt jól tetted, hogy oda a kérdéshez nem írtál, és töröltetted. Nem hiányzik a sok mocskolódás az internetről. Ne hallgass a sok baromra, sok az irigy és buta ember. A hírekkel meg ne foglalkozz, mert a rossz hírek mellett a jók is ugyanúgy terjednek, ebben biztos vagyok. Aki meg igazán ismer az úgyis tudja, hogy se gonosz, se elmebeteg nem vagy, hiába akarják rád húzni ezt a fals képet.

  Kedvelik 1 személy

 5. Szerintem egy picit azért feltűnési viszketegséged van.
  Tudnod kellene, hogy miért bököd pár ember csőrét, és ne az irigykedéssel gyere.
  Miért legyenek irigyek rád? mert 27 évesen van munkád? mert blogolsz? mert videókban szerepelsz? Ezekre senki sem irigy, mert ezt 18 évesen, vagy 18 alatt is el lehet érni.
  Nézz különben a tükörbe többször, nem tűnik fel valami? 🙂 😀

  Kedvelés

 6. Én a helyedben írnék egy cikket az 5 évvel ezelőtti szituról.
  A negatív kommentelőkre meg keresztvetést. Ha írsz nekik, róluk, az olyan mint kutyának a jutifalat, még jobban beindulnak.
  Ignorálni kell őket és ha meg túlmentek egy határon pé facebook profil hamisítás, jelenteni a rendőrségen személyiségi adatok visszaélését.

  Kedvelik 2 ember

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s