4 év után lehúzom a rolót.

Sziasztok!

Az elmúlt napok történései után úgy döntöttem, hogy négy év után befejezem a bloggeri tevékenységemet, és egy kicsit a háttérbe vonulok. Ezt az írásomat nem szeretném bőlére ereszteni, mert számomra is fájdalmas megtenni ezt a lépést.

A továbbiakban a weboldal megmarad, viszont a blog menüpont a jövő héttől már nem lesz elérhető a cikkeimmel. Mindössze az általam készített fotók online referenciatárjaként fog funkcionálni a honlap. A facebook oldalam is csak a fotóim megosztására fog szolgálni. Ezen kívül maradok a Shop Secretben, ezeket az epizódokat szintén elérhetitek majd nálam is.

A búcsúzásom oka egyszerű. Az elmúlt napokban, vagy inkább azt írom, hogy hetekben olyan dolgok történtek, amik egy kicsit kiborítottak. A jelenlegi tendencia három kamuprofil különböző közösségi oldalakon, és egy kérdés a Gyakorikérdések.hu oldalon, ahol mérhetetlenül lejárató kommentek érkeztek a személyemmel kapcsolatban. Bár biztos vagyok, hogy ezután a cikkem után is meg fogom kapni, hogy egocentrikus vagyok, mert megint csak a saját hülyeségeimről írok. De őszintén szólva ez a része nem érdekel. A visszavonulásom egy másik oka pedig az, hogy ennek a mocsoknak nem szeretném kitenni se a családomat, se a barátaimat, hiszen nekik is rosszul esik.

Nem mondom, hogy a visszavonulásom végleges, de szeretném, ha a velem kapcsolatos ilyen dolgok megszűnnének, és tényleg azoknak gyárthassak tartalmat, akik szerették olvasni a cikkeimet.

Nagyon köszönöm, aki idáig követett, és jó/rossz kritikával illetett. Jó volt látni, hogy a facebookon egy kis közösség alakult ki nálam.

Akik pedig megpróbálnak lejáratni, azoknak meg csak annyit üzenek, hogy az vesse rám az első követ, aki még soha a büdös életben nem követett el semmilyen hibát.

Ölellek titeket!

Gergő

Frissítés: A cikk a zaklatóm lebuktatásának a része volt.

3 gondolat “Búcsúzom!” bejegyzéshez

  1. Egoizmus:

    Olyan életelv, mely szerint az ember saját magát állítja tevékenysége, viselkedése középpontjába; olyan emberre jellemző magatartás, aki saját, önös érdekeit a társadalom, a közösség és mindenki más érdekei elé helyezi. Az egoizmus ugyanakkor erkölcsi tulajdonság is, mely a társ.-mal és más emberekkel való viszonyában jellemzi a személyiséget. Az egoizmus a magántulajdon keletkezésével jelenik meg, s a kapitalista társadalomban éri el a legfejlettebb formáját. A feudalizmus vallásos világnézete elleni harcban a XVIII-XIX. sz. felvilágosult gondolkodói, majd Ludwig Feuerbach és az orosz forradalmi demokraták fölvetették az értelmes egoizmus gondolatát. Ezen az embernek olyan jogos érdekeit értették, melyek mások érdekeit nem sértik és egybeesnek a társ. érdekeivel. A történelem során azonban az egoizmus mint erkölcsi tulajdonság általában negatívan értékelődött. A szoc. erkölcs alapvetően elítéli, s a közösségért alkotóan tevékenykedni tudó és akaró embert tartja eszményének.

    Ismerős?

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s