Mert, ugye csak saját magam imádom.

Üdv újra a mai napon!

Gondoltam, ha lúd, hát legyen kövér, és visszatérésem alkalmával még egy cikket közzéteszek a mai nap folyamán. Beszéljünk most egy kicsit rólam, mert ugye egoista vagyok, feltűnőségi viszketésben szenvedek, no meg aztat hiszem, hogy én fújtam azt a Passzát szél akármit, és körülöttem forog a világ.

Szóval én világ életemben szerettem, ha velem foglalkoznak, és mindig én akartam a figyelem középpontjában lenni. Ennek érdekében mindenre képes voltam. Most is azért blogolok, hogy megmutassam a nagyvilágnak, hogy én vagyok Magyarország bloggere, akinek mindenhol helye ven. Legyen szó akár a YouTube-ról, akár bármelyik kereskedelmi televíziós csatornáról, akár a Gyakorikérdések.hu-ról.

Mindenki velem foglalkozik, csak rólam beszélnek. Tavaly decemberben, még egy fotóst is felfogadtam, hogy csodaszép fotókat készítsen rólam, amikkel a lakásom falait díszíthetem, hogy otthon is csak önmagamba gyönyörködhessek.

Mint ismeretes, mindenkit eltiporok magam körül, akik az utamat állják a boldogságom keresésében. Ennek ellenére akár barátságokat is tudok színlelni, hogy anyagilag kihasználjak mindenkit, és így lépkedjek előre a saját utamon.

Utálok dolgozni, ez köztudott, és mindenki tisztában van vele. Szegény szüleim pénzét szórakozom el drágábbnál, drágább éttermekbe, hogy a külvilág felé mutathassam, hogy milyen előkelő vagyok. Színházba is csak azért járok, hogy lássák az emberek milyen kulturált ember vagyok.

Na most el is köszönök, mert rohannom kell mások pénzét elvernem mindenféle luxuscikkekre. 😀 😀 😀

IMG_6434-Edit

Egy gondolat “Az egoizmusom felsőfoka” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s