Egyre jobb az idő.

Sziasztok!

Most egy tök random cikket fogok írni arról, hogy jön a tavasz, és jó idő van. De egyszerűen nem tudom nem leírni ezt az érzést. 😀 Amúgy a kedvenc évszakom a tél, és minden évben alig várom, hogy szakadjon a hó, és minden fehérbe boruljon, de a tavasz közeledte mindig egy jó, pozitív érzéssel tölt el.

Tegnap, három hét után visszakaptam a szeretett laptopom, és újra tudok képeket szerkeszteni, így a legfőbb szabadidős elfoglaltságom újra a fotózás lesz. Szeretnélek meglepni titeket mindenfajta új fotóval. Terveim között szerepel új arcok megmutatása, beszéltem is pár emberrel, akik vállalják, hogy pózolnak nekem. Ezen kívül pedig szeretnék még beszerezni egy új statív állványt, hogy még több esti fotót tudjak készíteni.

Minden évben elhatározom, hogy utazgatni fogok, kirándulok mindenfelé, de persze ebből soha nem lesz semmi. Idáig a legtöbb tavasz, és nyár úgy telt, hogy végig dolgoztam megállás nélkül. Ezen azért már tavaly változtattam, és egyszer egy hétre, egyszer pedig négy napra elvonultam Finnországba.

Idén úgy döntöttem, hogy többször fogok rövidebb időre szabadságra menni, és kicsit kipihenni magam. Az első ilyen alkalom a jövő héten lesz. Amúgy is hosszú hétvége lesz, gondoltam kicsit meghosszabbítom. Jövő héten kedden ismét ellátogatok Egerbe, hogy Karol rendbe tegye kicsit a hajamat, eltünteti a kis genya ősz hajszálaim. Majd júniusban pedig 4 napra Szegedre utazom.

Most viszont megyek, mert órám van. Ezen a héten még valamit kell a diákok fejébe “vernem”. 😀

Egy gondolat “Itt a tavasz, dagad a…” bejegyzéshez

 1. Megtaláltam a tavalyelőtti hasonló bejegyzésedet is, ott is nyomtam egy “tetszik” gombot.

  Én is szeretem a tavaszt.

  Kedvenc évszakom a nyár, mert akkor egy szál pólóban lehet mászkálni (a pulóver és a kabát nagyon lehangoló ruhadarabok, azt már nem szeretem, ha ezekre van szükség), de szép a többi évszak is. Ősszel a színes levelek, télen a fehér táj (főleg ha deresek, zúzmarásak a fák, és ettől fehérek az ágak), tavasszal az ébredő természet: rügyek, virágok, visszatérő madarak (érdekes módon mindig jobban észreveszem, amikor jönnek, mint amikor mennek).

  Látványra, színek szempontjából (tehát pl. egy fotósnak) szerintem a tavasz és az ősz a két legszebb évszak, ezek az évszakok a legszínesebbek, és ilyenkor van a legtöbb változás. Mindennap más a természet.

  Ha az időjárást nézzük, én napsütésben érzem jól magam, bármilyen évszakban (még télen is, ha szikrázik a nap a fehér havon), de ha igazán nagy eső van, azt is szeretem nézni, ahogy folyik az úton… Csak köd és ónos eső ne legyen, bár ezen a télen Veszprémben megúsztuk ónos eső nélkül. Amúgy a legszebb időjárási jelenség a szivárvány, azt mindig nagy élmény látni!

  Én tehát nagyon örülök, hogy jön a tavasz, és most végre kezd jó idő lenni. És remélem, egyre jobb idő lesz mostantól.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s