Talán igen, talán nem! 😛

Sziasztok!

Ahogyan ígértem, és amennyire a szabadidőm engedi próbálok minél többet írni nektek, minél több témában, hogy ne hagyjalak titeket unatkozni. Képzeljétek el ezen a héten csak a nyelvsuliban tanítok, és egy picivel több szabadidőm akad, mint általában. Néha szükséges kiengedni a felgyülemlett feszültséget, és magunkkal is foglalkozni. Emiatt döntöttem én is úgy, hogy a hosszú hétvége alkalmából egy hosszabb pihenős hetet szervezek magamnak. Ebből kifolyólag holnap ismét megcélzom Eger városát, ahol meglátogatom a kedvenc fodrászomat, és egyben jó barátomat, Karolint. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy szép nem leszek, mindössze jó lesz a hajam.

No, de a mai nap úgy gondoltam, hogy kicsit megint egoista leszek, ha már van ez a betegségem, ez az úgynevezett feltűnőségi viszketés. 😀 A múltkori botrányom után rengeteget gondolkodtam, és sok minden átértékelődött bennem sok mindennel kapcsolatban. Ezáltal több régebbi cikkemet is megnéztem, és rá kellett jönnöm, hogy egy két kivételével mindig csak a komoly arcomat mutattam felétek, így nem is csodálom, hogy sokan egy befásult aktakukacnak képzeltetek el. 😀 Pedig aztán, akik igazán ismernek, azok tudják, hogy nekem sem kell a hülyeségért a szomszédba menni.

IMG_6670-Edit

Pont ennek a hülyeségnek is lehet köszönni Ubult. Az egész részben egy Starbucks trollkodásból indult ki, ahogyan ezt már korábban egy másik cikkemben is leírtam. Korábban is kaptam már olyan kritikát, hogy túlságosan nagy az igazságérzetem, túl komoly vagyok, és hiányolták a fiatalosságot, a lazaságot az írásaimból. Pedig aztán már nekem is közelebb van a harmadik X, mint a második. Nem, nem az X-factorra gondoltam most, hanem az életkoromra. 😀 Bár apukám a napokban jegyezte meg, ha gyakrabban borotválkoznék, akkor senki nem mondaná meg, hogy elmúltam 23 éves. Na, de lényegtelen is, hogy hány éves vagyok. Agyban messze nem vagyok, 27 éves, valahol talán 20 év körül leragadtam.

Amióta Ubul Világa néven fut az oldal tovább a Facebookon kaptam több biztató üzenetet, hogy folytassam a tevékenységem, de féltenek, hogy túlságosan is megváltozik a stílusom ezáltal, és túl laza leszek.

Csak azt tudom ígérni, hogy a jövőben is fogok mindenfajta témával foglalkozni, sőt a tanév végével ismét nagyobb szerepet fognak kapni a rövidebb napi blogok, ezáltal is egy kicsivel több mindent tudhattok meg a mindennapjaimról, feltéve, ha kíváncsiak vagytok rá, hiszen én csak egy bugyuta ember vagyok, egy bugyuta kis blogocskával. 😀 Idáig sem játszottam meg magam, sem a cikkeimben, sem azzal, amit a Facebookon osztottam meg veletek, még ha ezt többen nem is így gondolják. Mostantól viszont nem csak a komoly arcomat szeretném megmutatni nektek. Valamilyen szinten én is egy elvont művészlélek vagyok. A művészek, meg soha nem normálisak, de persze ezt jó értelembe véve.

Remélem a jövőben is követni fogtok, és olvasni fogjátok a cikkeimet. Sok ember sajnos még mindig nem szeret olvasni, de már csak emiatt sem térek át a videózásra. Olvasni jó dolog! 😛

Hosszú hétvége lesz most, az idő is szépnek ígérkezik. Kinek mi a terve? Válaszaitokat hagyjátok meg a cikk alatt komment formájában, vagy a Facebook oldalon. 🙂

2 gondolat “Komolytalan lettem?” bejegyzéshez

  1. Nem kell mindig komoly bejegyzés. 🙂 Persze még most is van bőven. Talán az a legjobb, ha van ilyen is, olyan is.

    Hétvégi terveim? Még nem tudom. Minél többet kint lenni, talán virágzó bokrokat fényképezni, elmenni talán a legközelebbi kilátóhoz vagy a közeli forráshoz (remélem mindkettő belefér), ha meg éppen rosszabb az idő, akkor itthon társasjátékozni családilag, vagy könyvtári könyvet olvasni… Valami ilyesmi, még semmi konkrét.

    Kedvelés

  2. Nem komolytalan vagy, hanem hazug faszkalap. Egy beállított világot mutatsz itt a “rajongóidnak”. Bezzeg arról nem beszélsz, hogy milyen bunkó vagy egyesekkel és milyen válogatott módon tudod elküldeni az embereket a faszba. Én is csak barátkozni akartam, te meg nem voltál rám kíváncsi. Képmutató pöcs!!!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s