Önmegvalósítás felsőfokon. 

Sziasztok!

Mint már megszokhattátok megint a kora reggeli órákban jelentkezem. 😀 Remélem jól vagytok. Én egy picit bosszankodom. Nem a 4:30-as kelés miatt, hanem amiért a legnagyobb teljesítményű memóriakártyám megadta magát, és nem tudok dolgozni azokkal a fotóimmal, amikre szükségem lenne.

Most úgy gondoltam, hogy írok néhány tervemről nektek, amit ezen a nyáron szeretnék megvalósítani. Akik régebb óta követnek, vagy ismernek azok tudják, hogy minden évben szoktam célokat kitűzni, és azokat nagy számban meg is szoktam valósítani. Most, ezen a nyáron hatalmas fejszébe vágom a fámat, hiszen színházba fogok járni, de nem nézőként.

IMG_6605.jpg

A tavaly év végi, és idén éveleji viharos bloggeri tevékenységemből adódóan úgy döntöttem, hogy megmutatom magam egy nagyobb közönség számára, és beleugrok a színdarabok világába. A nyáron érkezik az egyik fővárosi nagyszínház színpadára az Ubul Világa musical. A darab kétfelvonásos lesz 180 percben. A felvonások közötti szünet pedig fél óra lesz, hogy a népes rajongtáboromat képző nézőközönség nyugodtan mehessen pisilni, cigizni, vagy bedobni egy felest és egy sütit a büfében. Senkit nem siettetnék miközben a legszentebb dolgát végzi. A darab főszereplője, rendezője, producere, zenei szerzője és világsztárja pedig nem más lesz, mint szerény személyem.

A többórás performansz az életem történéseit fogja bemutatni egészen a születéstől, a napjainkig. Jegyek kaphatók nálam, pult alól, vagy az ismerőseimtől. Sajnos a jegyirodák már nem forgalmazzék, mert február 30-án már az összes elfogyott. Ennyire sokan voltak kíváncsiak az életem történésére. Viszont megnyugtatásképp mondom, hogy nálam még tudtok válogatni a legjobb jegyek közül. Nem is olyan drágák, mindössze 29999 Ft-ért tudjátok beszerezni.

Na és mivel világsztár vagyok, akár mondhatnám azt is, hogy a magyar Brad Pitt, ezért a májusi bemutató előtt április 31 éjjelre 24:30-ra szerveztem egy exklúzív közönségtalálkozót minden rajongómnak, akiknek lehetőségük lesz találkozni velem, kérhetnek autó grammot és vonat dekagrammot, na és persze meg is simizhetik a buksim, ahogyan ez ilyenkor történni szokott.

A próbák már folynak, amire maga Sir Andrew Lloyd Webber is felfigyelt, aki Londonban a Westenden is színpadra akarja vinni a darabot. Ez nekem hatalmas megtiszteltetés, de még nem győzőtt meg eléggé, hogy erre a felkérésre ténylegesen igent is mondjak. Plusz Andrew bácsi vérszemet is kapott, mert a nagyszerű alakításomat látva felkért, hogy játsszam el az Operaház Fantomjában a fantom szerepét, de arra gondolkodás nélkül nemet mondtam. Maximum akkor vállalnám, ha átírná a darabot és az lenne a címe, hogy az Operaház Ubulja.

A színházi tevékenységemen kívül elindítom az exklúzív telefonos lelkisegély szolgáltatásom, amit a 06 90 696 969 telefonszámon tudtok hívni. Igazi megnyugvást jelentek mindenkinek mindössze 900Ft+Áfa percdíjért.

IMG_8310_2

Ezeken felbuzdulva pedig sok más híresség után én is elindítom luxuswebshopom, ahová jöhettek webshoppingolni. Lesz itt minden. 18 karátos aranyberakásos Ubul bögre, Armani Ubul póló, és a már védjegyemmé vált fekete keretes szemüveg I LOVE UBUL felirattal. Ezen kívül pedig a webshopban feltüntetett éttermek közül, ha rám hívatkoztok +10% kedvezményt kaptok. Tényleg érdemes lesz benézni ide.

És most érdemes lesz tovább olvasni a cikket, hiszen még csak most jön a java. Most jön a legfontosabb információ. Ha idáig nem figyeltél, eléggé, akkor most tedd meg, hiszen, ha eddig elhittél bármit abból, amit itt írtam, akkor rossz hírem van számodra. Ma április 1-je van, szóval megtréfáltalak. 😉

2 gondolat “Induljon a banzáj!” bejegyzéshez

  1. Jujj de vicces, ja nem. Egy önimádó fasz vagy, semmi más! Még a bolondok napján is magadat súrolod, mint valami értékes antik tárgyat pedig csak egy unalmas tömegcikk vagy.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s