Gyakorikérdések.hu szemezgetés #3

Hülye kérdésekre, csak hülye választ lehet adni. 😀

Sziasztok!

Lassan egy év után ismét eljutottam odáig, hogy szemezgessek egy kicsit a Gyakorikérdések.hu oldalon, és hülyébbnél hülyébb kérdésekre adjam meg a saját válaszomat. Igen, tényleg 2018 májusában volt az utolsó ilyen cikkem, de ez nem olyan ritka eset nálam, hogy egy-egy rovatot hosszabb idő után veszek elő.

Amúgy az Én középsulim sorozatról már lehet tudni, hogy június 14-én, az utolsó tanítási napon fog véget érni, és lesz egy extra cikk is, amit előre megírok, de az majd csak a tanévzáró napján fog megjelenni.

Terveim szerint a nyárra a szokásomhoz híven jönnek vissza a napi blogok, ahol rövidebb szösszenetekben írom le újra, ha valami érdekes történik velem, meg azt is, ha nem. 😛 Tudjátok, ilyen a világsztár effektus, meg a feltűnési viszketegség. Valamivel mindig ki kell tűnni, és fel kell hívni magunkra a figyelmet, még ha ez sok embernek nem is tetszik. 😀

Most pedig nézzünk meg öt igencsak idióta kérdést, amit megpróbálok megválaszolni.

pha106000047

#1 Mit jelent a márminálás? 

Mindössze harmadik alkalommal kellett rákattintanom az “Egy véletlen kérdés” gombra, amikor feldobta ezt a gyöngyszemet. A kérdező ki is fejti, hogy ő mire gondol pontosan.

“Sokan ismerjük a dalt: “Márminálunk babám, márminálunk babám…” Csak mit takarhat az a márminálás?”

Sokan nem tudják, hogy a márminálás az egy szép, és érzéki biológiai folyamat két ember között. Ahogyan a népdal is hűen idézi, hogy “márminálunk babám” nem mást jelent, mint hogy a parasztlegény a nászéjszaka elhálására invitálja a kedvesét. Szóval, amíg a városban azt mondják, hogy gyere te k*rva, b*szunk, addig falunk szépen, szofisztikáltan, csak márminálás van.

#2 Gyümölcsnapon lenyelhetem a spermát? 

Úgy néz ki tényleg nem kell a szomszédba menni a hülyeségért. Szegény gyakorikérdések.hu moderátorok mit élhetnek át, amikor ilyen kérdésekkel tolják tele az oldalukat.

A hölgy (vagy úr) még alatta ki is fejtette, hogy: “ugye sok benne a fehérje… lenyelhetem vagy nem?” 

Szóval szerintem egész nyugodtan lenyelheti, de csak akkor, ha a gyümölcsnap egyben csalónap is. Illetve, ha jobban belegondolok sokan a spermát az élet gyümölcsének tartják, hiszen az az örökítő anyag, amit ha megfelelően használnak fel sok kis magyar humán születhet, akik majd eltarthatnak minket nyugdíjas korunkba, és megvédhetik az országot a migráncsoktól. Ja, de mégsem jó, mert ahhoz nem nyelni kell a spermát. Szóval, akkor szerintem várd ki a fehérje napot, és ne rontsd el a diétát ezzel a kis csintalansággal. 😉

#3 Ha beleszívok egy meggyúltatlan cigibe lesz tőle szájrákom?

“Mert szinte mindig elfelejtem meggyújtani és kiváncsi vagyok hogy emiat nem lesz-e szájrákom persze próbálom letüdőzni de kitudja.”

Első körben azt mondanám, hogy szerezd be a Magyar helyesírás szabályai című könyvet, és először tanulj meg helyesen magyarul, mielőtt kérdezel egy internetes fórumon. Ezen kívül pedig érdemes lenne átgondolni, hogy dohányozhatsz-e egyáltalán, ha ilyen gondolataid, vannak, amit a kérdés alatt megfogalmaztál.

Szájrákot nem, maximum agyrákot kaphatsz ezzel a hozzáállással. Ahhoz meg, hogy egyáltalán elősegíthesd a kis rákocskák szaporodását akár a szájacskádban, akár a tüdődben, ahhoz előtte minden esetben meg kell gyújtani a cigarettát. Csak arra vigyázz, hogy nehogy véletlen a szűrőt gyújtsd meg a dohány helyett. Tudod az a kis rövidke fehér rész a cigin. Azt kell a szádba venni. 😉

ancient-architecture-art-931317

#4 Csontkovácsolással tényleg javítható a rövidlátás?

Szóval az úgy van, hogy elmész csontkovácshoz, aki szépen rendbe rakja a csontvázadat. Elkezdi szépen lassan a bokádnál, majd lassan, fokozatosan halad felfelé. Ahogy a nyakadhoz ér elkezdi azt csapkodni, majd utána a koponyádat kezdi el kopogtatni, és bebizonyítja, hogy az teljesen üreges, és belülről egy légüres tér. Ezzel a megállapítással pedig tényleg segít a rövidlátásodon, mert átirányít a szemészetre. Nem is értem, hogy szegény kérdezőnek ezt miért nem tudták ilyen jól, és átláthatóan elmagyarázni.

#5 A mostani fiatal lányoknak, miért van nagyobb mellük, mint régebben?

“Lehet, hogy csak nekem tűnik így, de rengeteg 14 évesnek is már hatalmas nagy dekoltázsa van. Nagyon sok fiatal 12-15 éves csaj van, akit lazán 23-26-nak néznék, de nemcsak a melle, hanem pl. a magassága/csípője/arca miatt is.”

Ennek a jelenségnek két oka van. Az első az természetesen Csernobil, mert ugye mindenért az atom a felelős. Ezért fordulhat elő, hogy a mai lányoknak nagyobb a mellük, a fenekük, a fark…, akarom mondani az ajkuk. A sugárzás sokféle mutációt okozhat, ez a mutáció is igencsak látványos tud lenni, egy-egy férfi számára.

A másik ok pedig, hogy jön a nagy ááámerikai hullám felénk, és már akár középiskolásként is, szülői beleegyezéssel különbözőfajta kozmetikai beavatkozásokon vesznek részt. Igencsak népszerű a mellnagyobbító, és az ajakfeltöltő “hadművelet”. Azt már inkább nem fejteném ki részletesebben, hogy mit gondolok arról a szülőről, aki a 15-16 éves gyerekének engedi a szépészeti plasztikát. Szerintem ennyi idősen még a műköröm és a smink is felesleges.

Én mára ezt az öt kérdést választottam ki. Nektek mi a véleményetek? Gondolataitokat tudjátok hová írhatjátok. Mindent szabad írni, de csak szép és kulturált módon. 😛 😉

2 hozzászólás Új írása

  1. MA szerint:

    Én is feltettem már ott néhány érdekes kérdést, de azért nem ilyeneket. De volt egy-két bizarr az én kérdéseim között is. Nem trollkodásból, hanem mert éppen akkor tényleg érdekelt.

    – 2016.11.04. “Hány éves korig normális, ha valaki szereti a társasjátékokat? És hány éves korig lehet másoknak bevallani?”
    – 2016.11.19. “Ti is bevezetnétek az Anomália női nevet?”
    – 2016.11.22. “Hogyan fordítanátok le bármely idegen nyelvre a “tessék mondani”, “tetszik tudni”, stb. típusú kifejezéseket? Van még olyan nyelv, amely segédigével is ki tud fejezni magázódást?”
    – 2017.12.31. “A jó zenét gyakran nevezik fülbe mászónak. De vajon írtak-e már zenét egy fülbemászóról?”
    – 2019.01.03. “Csak én érzem úgy, hogy a magázás, önözés nem csak régimódi, hanem alapvetően férfias jelenség? Vagy másnak is természetellenesen hangzik, ha nők egymás közt magázódnak?”
    – 2019.03.11. “Van-e arra bármilyen rövid, közérthető történelmi forrás, hogy a márciusi ifjak tegeződtek-e egymással? (Linket kérek. )
    / Egy tegeződést népszerűsítő Facebook oldalra kellene valami jó kis március 15-ei bejegyzés. Talán arról, hogy a márciusi ifjak is tegeződtek. Sejtem, hogy így volt, de ezt bizonyítani is kellene valahogyan.”

    Kedvelés

  2. bRb szerint:

    Ez a cikk nem vicces, hanem sértő.

    Kedvelés

Hozzászólás