Álljunk meg egy-két szóra, de ha lehet mihamarabb.

Sziasztok!

Úgy tűnik nem vagyok eléggé hulla fáradt ahhoz, hogy most írjak nektek. Ma már reggel jelentkeztem egy cikkel, amiben leírtam, hogy a MÁV-nál annyira nem volt zökkenőmentes a Keleti pályaudvar lezárása, hiszen 25 perc késéssel indult el a Déli pályaudvarra átrakott InterCity vonatom.

Ebben a cikkemben viccesen megjegyeztem, hogy biztos kapok majd a fejemre, amiért panaszkodom a késés miatt, sőt még az Oscart és a Telekocsit is megemlítettem, de nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt jön rá komment.

Amúgy képzeljétek el, hogy nem is a késés okozta bosszankodásomat sérelmezték, hanem azt amiért le mertem írni, hogy a Keleti szutykos, és ráfér már egy alapos felújítás, mindebbe beleértve a full retkes gyrosost, és az évek óta üresen álló, rohadó pléh fülkéket. Mondanom sem kell, egyből én voltam minden szarházi, mert ez is az adófizetők pénzéből megy, meg a Fideszesek csinálják, na meg, hogy az úgy jó ahogy van, mert retro hangulata van. Egy MÁV-os dolgozó pedig nemes egyszerűséggel csak lehülyézett, mert szerinte a Déli pályaudvar sokkal rosszabb állapotban van.

Nincs azzal gond, ha engem lehülyéznek, vagy elküldenek melegebb éghajlatra, mert már hozzászoktam. Sőt, mindenkit az értelmi szintjéhez viszonítok, viszont két dolog van, amire nagyon ki tudok akadni. Az egyik az amikor az anyukámat szidják. Mert ő aztán tényleg nem tehet semmiről, amit én csinálok. A másik pedig az, ha más kommentelőket kezdenek el szidni.

img_6566-edit

Úgy gondolom elég jól tudom kezelni a negatív kritikát. Sőt kimondottan örülök is neki, ha valaki ép érvekkel alátámasztott írást fogalmaz meg, és elmondja a véleményét kulturált keretek köszött. Viszont számomra az egyik legvisszataszítóbb dolog, amikor valaki, csak puszta rosszindulatból kezd el vagdalkozni, és sértegetni a másikat.

Tudom itt is az értelmi szinthez kell mindenkit mérni, de akkor sem engedheti, csak úgy meg magának senki, hogy lekúrvázza vagy lefaszfejezze a másikat, csak azért, mert esetleg ő nem ért egyet. Igazából ezek azok a fajta emberek, akik sosem gondolkodnak, csak írni akarnak valami nagyot, amire ráugrik a bírkacsorda, és azt hihetik, hogy megmondták az igazat. Ezt nagyon nem szeretem, ezért a Facebook oldalamon innentől kezdve tiltok minden olyan felhasználót, akik más kommentelőkkel szemben sértő módon viselkednek. A blogról nem tudom őket kitiltani, de innentőől kezdve folyamatosan figyelem a kommenteket, és ami nem olyan, azt egyből törlöm.

Teljesen igaz, hogy sok olyan dolog van, amiben nem értünk egyet, de kérem, hogy legalább annak normális keretek között adjunk hangot, ne valami ocsmány, állat módjára.

Volt egy mondás, hogy aki kurvának megy, az ne csodálkozzon, ha megbasszák. Ez az életem mottója, és már csak azért is mindig le fogom írni a gondolataimat, még akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik. A véleményalkotást továbbra sem fogom megtiltani, sőt azt sem, hogy engem szidjatok, de más hozzászólók, és anyukám, apukám, vagy bármely családtagom sértegetése TILOS! És itt van most a vége! Nem csak a cikknek, hanem az értelemmentes kommenteléseknek is.

Ha véleményed van, akár pozitív, akár negatív, azt várom a cikk alatti komment részlegben, vagy a Facebook oldalon.

2 gondolat “STOP!” bejegyzéshez

  1. Nagyon helyes! Nekem az előző 2 blogom WordPress volt ott volt olyan gyári beállítás, hogy a hozzászólónak kell lennie legalább 1 elfogadott hozzászólásának. Így ki lehetett szűrni a trollokat az első hozzászólások alapján, de mégsem kellett sokat moderálni. (És persze utólag is lehetett hozzászólást törölni, de erre ritkán volt szükség, valószínűleg azért, mert alig szólt hozzá valaki a blogjaimhoz. 😀 ) A mostani blogomban nincs ilyen lehetőség, csak mindent átengedni, vagy mindent moderálni, ezért én az utóbbit választottam, de szerencsére eddig még a robotok által írt spam hozzászólásokat kivéve mindent át tudtam engedni. 🙂

    Kedvelés

  2. Egy számító seggfejvagy és semmi más! Letilthatsz, de ez egy újabb jele a menekülésednek. Szánalmas vagy, hogy azzal akarsz nézettséget elérni a nyomorék kis blogodra hogy botrányaidról írsz. Hidd el senkit nem érdekli a nyomorult kis életed. Az már egy más dolog hogy jó pár emberrel kibasztál és ez nem tetszik egyeseknek akik emiatt bírálnak olyan szépen. Mi van nem tetszik ha visszanyal a fagyi? Szegény szüleidet sajnálom csak te őszinte ember. Hátuk mögött mindenki csak röhög rajtuk mert te egy ilyen szánalmas alak vagy. Biztos vagyok benne hogy anyád sem díjazza a firkálmányaidat.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s