Mától magammal foglalkozom.

Sziasztok!

Itt vagyunk már nagyon az év végén, és most már végre elmondhatom azt, amire napok óta vártam. Ma van az utolsó munkanapom 2019-ben, és innentől kezdve KÉT HÉT leállás következik. Remélem ti is pihenhettek ebben az időszakban.

Számomra most jön el az az időszak, amikor egy csomo olyan dolgot fogok csinálni, amit szeptember óta nem nagyon tudtam csinálni. Az egyetemváltással gondoltam, hogy megszűnik a szabadidőm, de nem gondoltam, hogy ennyire nem fog jutni idő semmire. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy az ELTE-re mentem. Igaz, hogy sokkal többet kell teljesíteni, mint a KRE-n, de sokkal több értelmes dolgot tanultam már ebben a félévben, mint az előző 3 év alatt.

Szóval most elkezdem a lelkem simogatását, és első körben ma este szeretném belevetni magam a belvárosi forgatagba a kamerámmal és a tripod álványommal, hogy alkossak jó néhány esti, karácsonyi hangulattal átitatott fotót. Amúgy is a napokban megkaptam, hogy szinte csak szelfik vannak mostanság. Ez pont amiatt volt, mert nem jutott időm normális fotókat készíteni, maximum a régebbieket tudtam csak megosztani veletek. Mindenesetre most szeretném ezt a hiányosságomat pótolni. Igaz nem azért, hogy ezzel csalogassam vissza azokat az embereket, akik szelfik miatt leiratkoztak a Facebook oldalamról, hanem, hogy lelkileg helyrejöjjek, és ne felejtsem el az eredeti szakmámat sem.

IMG_5009.jpg

A fotózáson kívül pedig, amire nagyon vágyom, hogy végre a barátaimmal találkozzak és velük lehessek kicsit. Mindannyian nagyon hiányoznak. Annyira bosszantó tud lenni, hogy egy városban lakunk és egyszerűen hónapok óta nem tudunk találkozni, leülni kicsit dumálni egy jó kávé mellett, mert annyira sok a teendő. Bízom benne, hogy ebben a pár napban tudunk találkozni, s egy kicsit bepótolni azt, ami kimaradt az elmúlt időszakban. Ma este bízom benne, hogy valaki becsatlakozik mellém a fotózásba, és nem kell egyedül mennem. 😀

A karácsonyi időszakban hárrom nap erejéig kicsit visszacuccolok Komáromba, hogy az ünnepeket együtt tölthessem a szüleimmel. Ilyenkor anyukám mindig a kedvenc ételeimet készíti. Idén ennek egy kicsit lightosabb verzióját kapom majd a diétám miatt. Ha minden igaz, akkor halételek sokasága lesz most felsorakoztatva. Ebben az időszakban ithhon szoktunk punnyadni, eljárunk sétálni, és esténként a karácsonyi vásárban forraltborozunk. Sőt idén megint elmegyünk Győrbe a 4DX moziba, hogy megnézzük a Star Wars IX. részét (amit már láttam a premier napján). Általában 26-án szoktam visszautazni Pestre, ezek után pedig még szüleim szoktak meglátogatni a nagy faluban.

Idén teljesen más lesz ez a téli leállás, mert korábban mindig csak kb. 8 nap szokott csak lenni a teljes leállás, de ez idén két hét lesz. Őszintén szólva, minél öregebb vagyok annál jobban igénylem, hogy ne mindig csak munkával töltsem az időt. Most pedig szeretném ezt a pár napot arra is kihasználni, hogy kicsit összeszedve a gondolataimat minden nap írjak egy-egy cikket, hiszen rengeteg olyan téma van, amit szerettem volna már blogra vetni. Az évet pedig szokásosan egy nagy évértékelő cikkel szeretném zárni.

Idén nincsenek nagy terveim a bloggal kapcsolatban. Nem tervezem, hogy befejezzem, nem fog megváltozni a kinézete, és a nevét sem fogom újfent megváltoztatni. Időközben az életemben volt egy újabb változás a hónap elején, ami miatt visszatér az Az Én Középsulim rovat néhány új epizód erejéig. 2020-ban pedig két nagy visszatérő lesz. Az egyik a Dental stories, hiszen újra elkezdek egy kezeléssorozatot az Andrássy Dentalban, a másik pedig a Gym stories lesz, mert októberben elhatároztam, hogy megpróbálok egészségesebben élni, és a mozgáson kívül az étkezésemre is nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni.

Most pedig készülődök, hiszen ez a nap nekem még munkanap. Megyek a nyelviskolába, megtartom az utolsó két órámat, és délután pedig még jelentkezem egy spoilermentes Star Wars kritikával is, ami inkább élménybeszámoló lesz, mint kritika, hiszen nem vagyok filmes szakember.

Addig is legyetek jók. 😉

2 gondolat “Szabadság” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s