Nem tudnak érdekelni többé a f*szságok.

Sziasztok!

Ismét egy kis egoizmus következik, és nem floppy-króv, vagy VHS kazettáról fogok mesélni, de még nem is a Szomszédok 187. epizódjáról, amiben kukac kerül Almába. Most én következem, mert ugye a naprendszer közepén is én állok, és körülöttem kering a világ. A cikk időzítés nem véletlen, hiszen egy éve történt. hogy egy elveszett pillanatomban beharangoztam a blog megszüntetését és a végleges visszavonulásom.

Őszintzén szólva, így most egy év elteltével egy kicsit sem bánom, hogy csak egy pár hétig tartott ez a visszavonulás, mert ezidő alatt rengeteg mindent átértékeltem magamban és még sokkal többmindent megtanultam arrül, hogy mit és hogyan kezeljek az internet világában. Elsősorban azt volt fontos megtanulnom, hogy mielőtt magamra veszek valami negatív dolgot, akkor először nézzem meg, hogy ki írta azt, és azután azt a személyt az értelmi szintjéhez méltóan kezeljem.

Tavaly ilyenkor több fronton is támadtak. A Facebookon a fotóim alatt, a WordPress felületén a cikkeimnél, sőt még a Gyakorikérdések.hu-ra is valaki kiírt néhány, a magánéletemmel foglalkozó kérdést. Akkoriban eléggé rosszul esett, hogy ennyire próbált valaki lejáratni. Azon gondolkodtam egész végig, hogy vajon mi olyan rossz dolgot tehettem, ami miatt ezt kaptamn cserébe. Majd rá kellett jönnöm, hogy ez az internetes léttel együtt jár. Nem felelhetek meg mindenkinek, és nem lehetek mindenkinek szimpatikus. Nem is akarok.

Ez a pár hetes pihenő kimondottan jó volt arra, hogy egy kicsit átnézzem a korábbi megnyilvánulásaimat, meg persze azokat, hogy milyen reakciókat kaptam, és rá kellett jönnöm, hogy én túlkságosan is komolyan vettem ezt a blogolósdit, és egy kicsit olyannak tűnhettem mások szemében, mintha karót nyeltem volna, pedig valójában nagyon régóta nem vagyok olyan. Szóval ezidő alatt úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó mindenfajta anonim kommentelők miatt kardomba dőlni, s emészteni magam. Elhatároztam, hogy bemutatom nektek a valódi énem, és konkrétan leszarom, hogy kik és mit böfögnek az internetem rólam név nélkül.

IMG_6670-Edit

Kimondottan jobban érzem magam, amióta előjött belőlem az Ubul, és nem veszem már magamra mindenkinek a kis pitiáner marhaságait. Amúgy azt vettem észre, hogy kimondottan akadnak olyan emberek, akik keresik a lehetőséget, hogy minden kis apró dologba belekössenek, és már csak azért is generálják a feszültséget. Ilyen az én oldalamon többet nem lesz. Elhatároztam, hogy higgadtan, és szarkasztikusan fogom elintézni az olyan embereket, akik nálam élik ki az unalmukat.

Azt viszont mindenkinek tudnia kell, hogy egy éve már csak Ubul világába engedek mélkyebb betekintést, ezen kívül a valódi magánéletemet nem teszem nyilvánossá. Úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mennyit szeretne megmutatni a nyilvánosság számára. Ezúton szeretnék megnyugtatni minden olyan  családtagomat, akik azt gondolják, hogy ezen az oldalon fogok nekik üzenni, NEM TESZEM, persze most ezen kívül. A családommal és a magánéletemmel kapcsolatos dolgok nem tartoznak senkire, csak azokra, akik tényleg érintettek valamiben.

Szinte az egész gyerekkorom és fiatalságom arról szólt, hogy másoknak megfeleljek. Most már ennyire közel a harminchoz egyre jobban nem tud érdekelni, hogy ki mit gondol rólam. Csúnyábban mondva k*rvára l*szarom, ha valakinek nem tetszik valami, amit csinálok. Az számítógépen ott van rá az a kis piros X gomb a jobb felső sarokban, vagy a Facebookon az a szép kis tiltás opció. De mindezeken kívül a legfrankóbb módszer, ha van annyi vér a pucájában valakinek, hogy személyesen megkeressen és elmondja, hogy mi és miért nem tetszik neki.

IMG_8225

Bolond vagyok, néha gyerekes, és sokszor éretlenebbül gondolkodom, mint azt elvárnák tőlem. De ennek ellenére még mindig úgy gondolom, hogy akkor szeretnek a legkevésbé, ha őszinte vagyok. Az őszinteség pedig néha fáj, de még mindig jobb, mint a sunnyogás és a másik háta mögötti kibeszélés. Ezen a jövőben sem fogok változtatni. Nem fogok köntörfalazni, és jópofizni sem, ha ahhoz éppen nincs kedvem.

Elhatároztam, hogy bárki mondhat bármit, bárki tehet bármit én akkor is boldog leszek, és, ha kell megharcolok a boldogságomért. Soha többé nem fogok idegeskedni, inkább előveszem a kedvenc fegyveremet, a szarkazmust. Tudjátok miért jó, hogy így állok már hozz a dolgokhoz? Ezeket az embereket az teszi boldoggá, ha kiboríthatnak, de ezáltal ezt nem adom meg nekik ezt a lehetőséget. Ezen pedig ők fognak bosszankodni. 😉

10 gondolat “Csak mert lesz*rom” bejegyzéshez

 1. Te egy igazi kis suttyó szemétláda vagy! Osztod azt észt a nulla élettapasztalatoddal. Ha a szegény szüleid nem lennének mögötted 200 százalékosan, akkor sehol nem lennél. Soha semmiért nem dolgoztál meg és amit elértél egyáltalán nem a te érdemed! A családodat meg teljesen hülyének nézed! Te vagy a legnagyobb szarkavaró az egészben!

  Kedvelés

 2. Csak hogy én is őszinte legyek tavaly én próbáltalak tönkretenni mert egyszerűen nem bírom nézni az önelégült képed. Olyan szinten el vagy magadtól szállva amióta van ez a blogocskád, azt hiszed te basztad a spanyolviaszt és mekkora celeb vagy. Közben egy kisvárosi senki vagy. A fővárosban megjátszhatod magad meg szerezhetsz magad köré olyan embereket akiket megszégyeníthetsz de soha senki nem fog szeretni téged! Őszinte legyek még? Mindenki kiröhögi az erőlködéseidet a hátad mögött! Fotósnak sem vagy jó, és tanárnak sem! Amúgy meg ha annyira őszinte lennél akkor azt sem titkolnád, hogy ki is vagy valóban és mi elől menekülsz el Komáromból. Tee nagyon őszinte ember…

  Kedvelés

  1. Én legalább önelégülten is jól nézek ki a fotóimon. 😂😂😂 Te ezek szerint ezt nem mondhatod el magadról, ha nem mered vállalni az arcod. De ez valószínűleg nem is baj, mert még lehet, hogy rémálmokat okoznál vele másoknak. 😉

   Kedvelik 2 ember

   1. Ezzel megint csak azt bizonyítod hogy milyen rosszindulatú és számító ember vagy. De majd az élet meg fog verni ezért. Nem is kicsit. Hidd el, van híred Komáromban és nem jó!

    Kedvelés

 3. Szerintmem Gergő az egyik legmenőbb és legjobb tanár Komáromban. Én kimondottan neki köszönhetem a nyelvvizsgámat. Nagyon alapos volt, és mindenre felkészített, ezen kívül pedig nagyon kedves és érdeklődő személy. Kimondottan örülök, hogy nála tanulhattam.

  Kedvelik 2 ember

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s