Egy régi emlék felelevenítése. 

Sziasztok!

Mostanában, hogy nem kell bejárni az egyetemre, jut időm arra, hogy reggelente ébredés után nyugodtan meg tudjak reggelizni, és igyak egy jó kávét. Sőt, ha láncdohányos lennék, mint régen, akkor a kávémmal együtt kibattyognék a gangra és még egy cigit is elszívnék, de már egy pár éve csak ritkán gyujtok rá. Tegnap egész nap a számítógép előtt ültem. Volt egyetemi órán Zoomon keresztül, dolgoztam estig, éjszaka pedig próbáltam a blogomat alakítgatni, hogy az új kinézet jól működjön.

A késő esti órákban már eljutottam odáig, hogy egy kicsit a statisztikákat is átnézzem, hogy mikor és melyik bejegyzéseim voltak a legnézettebbek. A leglátogatottabb év 2018 volt, azon belül is a napi cikkeim, amikor is minden nap valami rövidebb kis történetemet meséltem el nektek. Ezek közül is a legnézettebb és a legtöbb reakciót kiváltott történetem az Agria Park Glory hole-járól szólt. Emiatt úgy döntöttem, hogy ezt az emlékemet újra megosztom veletek.

DJjvViFW0AACUhK

Az egész történet inkább vicces, mint tragikus, de azért komoly háttere is van. Egy átlagon felüli napon történt az egész, hiszen minden olyan nap, amikor fodrászhoz megyek átlagon felüli, ugyanis Egerbe járok fodrászhoz. Ilyenkor általában mindig egy órával korábbi vonattal indulok el a Heves megyei nagyvárosba, hogy a nyiratkozás előtt még kényelmesen tudjak inni egy kávét a pláza Frei Cafejában.

Bár sokan nem hisznek benne, de én is emberből vagyok, és néha bizony akadnak az evésen, iváson és a lélegzésen kívül más létszükségleteim is. Ebben az esetben is úgy alakult, hogy éppenséggel hívott a természet, és már nem volt annyi időm, hogy a plázától eljussak a fodrászomig, és ott végezzem el a kisebbik dolgom, ezért hát megkerestem a pláza azon helyiségét, ahová még a király is gyalog jár. Őszintén szólva, ahogy lehet próbálom kerülni a nyilvános WC-ket, mert ezek a helyek nem kimondottan a tisztaságukról ismertek.

taj2s5t

Nos szép szóval sem volt mondható éppen tisztának az Agria park emeleti férfi mosdójában található piszoárok, ezért úgy döntöttem, hogy bevonulok az egyik fülkébe, és ott végzem el a dolgom. Éppen, hogy csak beléptem arra eszmélek fel, hogy egy lyukon keresztül a szomszéd fülkéből valaki átdob egy ezer forintos bankjegyet, és egyből dugja át a f*szát!!! Abban a pillanatban úgy meglepődtem, hogy alul hirtelen visszarúgtam az ezrest, és csak annyit mondtam, hogy: “NA TAKARODJ!!!”. Annyira lesokkoltam, hogy egyből nem is kellett pisilnem, és azonnal kimentem a WC-ből, majd ahogyan jöttem ki, jött velem szemben egy nagyon vigyorgos pali, aki szintén a WC-be ment.

Számomra akkor esett le, hogy ezek tuti oda beszéltek meg találkozót, csak valahogyan én előbb érkeztem, és szerencsétlen faszikám összetévesztett vele. Mindenesetre így utólag átgondolva az ezrest el kellett volna tenni, és úgy otthagyni ezt a nyomorultat. Elhiszem, hogy a melegeknek egyes esetekben borzasztóan nehéz az ismerkedés, a találkozás, és a testi örömök megszerzése, de azért ezt nem egy pláza WC-jében kéne lebonyolítani. Plusz gondoljunk bele abba is, hogy ezeket a nyilvános illemhelyeket nem csak felnőttek, hanem gyerekek is látogatják. Egy gyereket 8-9 éves korában a szülők már el szoktak engedni egyedül WC-re, őket nem kéne ilyeneknek kitenni. Emlékezzünk csak vissza, hogy pár éve mi történt az Allee-ban.

 

Képtalálatok a következőre: agria park

Az incidens után írtam egy üzenetet a pláza vezetőségének, hogy milyen helyzetek állnak fent az emeleti férfi mosdóban, azt már persze nem részleteztem, hogy mi más állt még ott, mert gondoltam nekik is van annyi fantáziájuk, hogy ezt el tudták képzelni. Az üzenetemre két nappal később kaptam egy megnyugtatni próbáló választ, amiben leírtk, hogy a földszinti mosdókban már felszereltek fém paneleket, és majd az emeleti mosdóban is sor kerül erre.

Mindez 2018 tavaszán történt, azóta többször jártam már a plázában, és a kíváncsiság kedvéért mindig megnézem, hogy mi a helyzet a mosdóban, de folyamatosan azt kellett tapasztalnom, hogy nem volt változás. Jelenleg nem tudom, hogy mi a helyzet, mert már több, mint 4 hónapja nem jártam Egerben. Bízom benne, hogy a legtöbb nyilvános WC-ben megszűntetik a ‘glory hole’-okat, hogy még véletlenül se fussunk bele hasonló helyzetbe. Nem elég, hogy alapból is túl sok f*sz vesz minket körül, még a WC-ben is ezt kelljen látni??? 😀 😀 😀

4 gondolat “Glory hole az Agria Parkban” bejegyzéshez

 1. Kedves Ubul!
  Tudom, hogy törlöd a kommentet – bár nekem az is elég, ha te elolvasod.
  Felesleges a GloryHole-okról beszámolót tartanod, mikor fiatal fiúknak csinálsz fotóportfóliókat egy-egy szopásért, dugásért. Arról nem is beszélve, hogy azon képek igen alacsony színvonalúak – nem csoda, hogy egy pilanatig nem élnél meg a fotózásból.

  Kedvelés

  1. Kedves VictorREXX! Ezt a kommentet már csak azért sem törlöm, mert amit állítasz az egy hazugság. Tény, hogy fotóztam fiúkat régebben, de sosem volt anyagi és természetbeni ellenszolgáltatás. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a fotókkal sosem az uzleteles volt a célom, mivel soha nem akartam fotósként elhelyezkedni. Tény, hogy elvegeztem egy képzést, de számomra a fotózás egy hobbi volt és az is marad.

   Kedvelik 1 személy

  2. Engem elég gyakran fotózott és sosem kellett szopnom sem, és basznom sem a képeimért. Maximum Ubult kellett egy kicsit noszogatni, ha egy hét után sem voltak kész a fotóim. Akárki is vagy, de nagyon attól bűzlik a dolog, hogy bepróbálkoztál nála és nemet mondott. Ez így elég gáz!

   Kedvelik 1 személy

 2. Érdekes engem Gergő háromszor is fotózott, de egyszer sem volt szó arról, hogy ő bármit is elvárna cserébe. Kár lejáratni valakit csak azért, mert esetleg nem szimpatikus. Előbb ismerd meg aztán írj ilyeneket.

  Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s