Eger a győzelem és a pihenés kulcsa! 

Sziasztok!

Bizonyára észrevettétek, hogy az elmúlt két hónapban nem nagyon produkáltam magam itt a blogomon, mindössze 1-1 fotót, rövidebb történetet osztottam meg a Facebook oldalamon. A legutolsó bejegyzésemet pont egy hónapja írtam, amikor leszedték a fogköveimet. Ismerőseim kérdezték, hogy köze van-e az eltűnésemnek az Arnold88 álnév alatt kommentelő illetőnek. Elárulhatom, hogy egyáltalán nincs hozzá köze, sőt nem is az egykori keresztanyám hatására álltam le, mindössze se időm, se kedvem nem volt írni. Őszintén szólva belefáradtam egy kicsit a dupla munkába és a mindennapos teendőkbe, és már ott tartok, hogy alvásproblémáim vannak.

Március közepe óta, amióta jött ez a bezárósdi nem tudtam magam feltalálni a kezdetekben, ezért munkával töltöttem ki a hirtelen jövő szabadidőmet. Igazából ennek annyi haszna lett, hogy mivel többet tudtam dolgozni, ezért többet is kerestem, így le tudtam cserélni az íróasztalomat nagyobbra, és azóta sokkal kényelmesebben tudom végezni a munkámat. A mutatvány hátulütője viszont az, hogy jelenleg már az utolsó energiacelláimat használom fel, és hamarosan ki fogok dőlni. Pont emiatt úgy döntöttem, hogy akárhogyan is, de augusztusban már beiktatok egy kis pihenést, ezért elvonulok Egerbe három napra.

eger_bazilika2

Akik régebbóta követnek, és olvassák a történeteimat, azok tudhatják, hogy számomra Eger nem ismeretlen terep, és ez a kis pihenési ötletem talán sokaknak fura is, hogy miért megyek oda “nyaralni”, ahová rendszeresen járok. Elsősorban úgy voltam vele, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, hiszen ismét aktuális lett, hogy meglátogassam a fodrászok fodrászát, Karolint, hogy ismét rendbetegye kicsit a fejem. Neki megvan az a jó tulajdonsága is, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is helyre tudja tenni, mert ő nem csak egy szuper fodrász, hanem egy jó pszichológus is, és nemutolsó sorban egy nagyon jó barát. Így hát nem is választhattam jobb helyet, mint Eger.

Amúgy ezen kívül én tényleg szeretem a várost, kimondottan szeretek kikapcsolódni a kedvenc helyeimen, a HBH étteremben és a Marján cukrászdában. Most pedig terveim között szerepel, hogy ismét felmenjek a várba, készítsek ott egy pár fotót, majd pedig a Szépasszonyvölgyét is szeretném meglátogatni, hátha a COVID-19 annyira nem tépázta meg a bortermést és kóstolhatok egy kicsit az isteni nedűből.

27041486

Szállásomként egy már korábban jól kipróbált helyet választottam a Hotel Eger & Parkot. először szüleimmel jártam itt még 2008-ban, már akkor nagyon megtetszett. Itt minden este olyan volt a vacsora, hogy tudtam enni olyat, amit szívesen ettem meg és nem csak azért, mert nincs más, a szobák tiszták, kényelmesek. Azóta még egyszer megszálltam itt 2017-ben és látványos volt a szálloda pozitív irányú változása. Ezen kívül még szeretném kiemelni a szálloda dolgozóinak a kedvességét és rugalmasságát. A 2017-es szállásunknak speciális oka volt, mert apukám akkor ünnepelte az 50-ik születésnapját, ennek az alkalmából anyukámmal több meglepetést is szerveztünk és a szállodai csapat maximálisan partner volt minden ötletben.

Ezért is esett a választásom újra erre a hotelre. Már várom, hogy jövő héten ilyenkor a szálloda éttermébe ehessem a finomabbnál finomabb falatokat, és ne gondoljak a diétámra három napig. Na nem baj, majd utána szépen lassan ledolgozom, hogy őszre újra bomba formám legyen.

Az idei év igencsak megtépázta nyári terveket az emberek nagyrésze körében, de bízom benne, hogyha nem is nagy nyaralásra, de legalább egy 2-3 napos kikapcsolódásra mindenki el tud szabadulni.

Egy gondolat “Eger a kulcs” bejegyzéshez

  1. Jó pihenést Egerben!
    Én 1 hétig voltam csak szabadságon, július 20-26-án, itthon, Veszprémben, de az is eléggé kikapcsolt, feltöltött. Nem a hely a lényeg szerintem, hanem a kötetlenül felhasználható napok. Minél több, annál jobb! 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s