Még, ha egyesek úgy is gondolják, hogy én vagyok az MNB…

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy ma nagyon produktív vagyok, ami a cikkek írását illeti, de muszáj kiírnom magamból, mert egyszerűen felcsesz ez az egész, ami ma történik. Először is betalál ma az energiavámpír, aki elküld a halál f*szára, amiért el mertem neki mondani, hogy a folyamatos negativitásával lehúzza az életenergiáimat és ezért nem keresem, erre fel meg most rám ír egy konkrétan idegen csávó, hogy mennyire jó amit csinálok és lenne egy hatalmas kérése, amire nyugodtan mondhatok nemet is.

Itt már 99.99%-ban biztos voltam, hogy pénzt akar lenni, és mit ad az a jó Isten? Tényleg pénzt kért! Persze megnyugtatott, hogy mindössze 15000 Forintot szeretne kérni, hogy kifizethesse a jogosítványát, és ígéri, hogy nem tűnik el, meg majd meghív cserébe egy moziba. Nos alapjáraton sem szeretem ezt a pénz kéregetősdit, és nagyon jó barátaimnak szoktam adni pénzt kölcsön, de azt tudom is, hogy bizonyos időn belül visszakapom, viszont egy 25 éves felnőtt idegennek nem fogok adni akkor sem, ha megtehetem. Nem, hogy még 15000 Forintot, amiért azért nekem is meg kell dolgoznom.

Mint említettem az előző cikkemben, nekem szinte végtelen türelmem van, és szinte végtelenül higgadt tudok maradni. Ezért gondoltam úgy, hogy a válaszomat higgadtan formában közlöm és szépen elmagyarázom neki, hogy nem áll módomban pénzt adni neki. Gondolhatjátok, hogy mi volt a reakció rá. Nem, nem köszönte meg szépen, és nem kért elnézést, hogy ilyennel zavart, hanem teljesen fel volt háborodva, hogy milyenek az emberek, mert senki nem hajlandó segíteni neki. Ezek szerint már másnál is próbálkozott ezzel a szöveggel és más is elhajtotta már.

Tényleg türelmes alkat vagyok, de amikor ő is ilyen kis lelkiterrorista módon, sunyin hátulról próbált volna manipulálni olyan szövegekkel, hogy neki az élete múlik rajta, meg ha most nem adok neki, akkor tekintsem halottnak, na ez már nekem is sok. És ismétlem, hogy egy 25 éves ivarérett hímnemű emberről beszélünk. Direkt nem írom, hogy férfi, mert egy férfi nem viselkedik így. Nem is tudom miből gondolta, hogy majd neki bárki is a két szép szeméért fog pénzt adni.

Nem én vagyok a Magyar Nemzeti Bank, és nem is sz*rom a pénzt. Nekem is vannak kiadásaim bőven, sőt sokszor van úgy, hogy a fizetésem előtt már csak 4-5 ezer Forint van összesen a számlámon. Így pedig akárhohgyan is számolom 15000 Forint hiánya igencsak megérződne a bankszámlámon.

Korábban csak az utcán állítottak le a kéregetők, hogy adjak nekik aprót, de már ők sem hülyék és minimum egy ötszázast akarnak, de múltkor pont belefutottam egy nőbe, aki nagybőszen ezer Forintot kéregetett, hogy ihasson egy sört és egy presszó kávét. Akármennyire is, mégha szeretném megoldani a világgazdasági problémákat, arra nem én vagyok a megfelelő ember.

A kedves 15 ezer forintos uraság a végén beközölte, hogy felejtsem el mindazt, ami jót az elején mondott rólam, mert hogy ennyi szolidaritás nincs bennem, hogy nyamvadt 15 ezer Forintot adjak neki, amiért szerinte nagyon maximum egy napot kell dolgozni. Bennem ezek után csak az a kérdés merül fel. Ha ennyire jól tudja, hogy ezért az összegért csak egy napot kell dolgozni, akkor miért nem megy el egy napra, megkeresi a pénzét és kis is tudja fizetni a jogosítványát. Persze mindig is egyszerűbb volt mást hülyének nézni…

2 gondolat “Nem sz*rom a pénzt!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s