Akkor te a rajongóm vagy b*zdmeg!

Sziasztok!

Amikor ezeket a sorokat írom egy kicsit be vagyok csiccsentve. Nem vagyok részeg, csak egészségesen jól érzem magam. Egy kellemes vacsorán és iszogatáson vagyok túl a barátaimmal, akikkel bár egy városban élünk, mégis ritkán tudunk találkozni. Mindig különbözőféleképpen dolgozunk, és amikor az egyikünk szabad, akkor a másik dolgozik. Dehát ilyen az élet, nem mindig fenékig tejfel. 😀

Jó volt egy kicsit újra beszélgetni, együtt elütni az időt. Sok mindenről dumáltunk, többek között előjött a szó az én kis online tevékenységemről és arról, hogy hogyan bírom azt elviselni, hogy egyesek a maguk kis sajátos módján tudnak megnyilvánulni kamuprofilokkal akár itt a cikkeim alatt, akár a Facebookon a megosztásaim alatt. Most már az egésszel úgy vagyok, hogy teszek az egészre, hiszen mindenki magát mutatja be, illetve nagyközönség elé tárja a saját intelligenciáját. Persze volt idő, amikor még magamra vettem azt, ha bántottak, de ezt már megtanultam elengedni.

Már milliószor leírtam, hogy számomra ez a blog nem egy komoly üzlet, nincs belőle profitom, nem szeretnék ezáltal hírnévre törni, mindössze jól esik valahová kiírni és megosztani a gondolataimat. Ha valaki ezt nem tudja felfogni és mást lát bele, hát azt csak sajnálni tudom. Az egész ilyen kommentelgetős, véleménnyilvánításban mindössze az a legviccesebb, hogy látnak az életemből körülbelül 10%-ot és egyből tudják, hogy milyen ember vagyok, és véleményt nyilvánítanak rólam. Nem mint, hogyha nagyon érdekelne más véleménye, de ez akkor is vicces.

Viszont logikailag nem tudom azt a jelenséget hová tenni, hogyha valaki utál engem, akkor az miért követ? Hát azért, mert a rajongóm, b*zdmeg! 😀 De komolyan. Én ha valakit rühellek, akkor nem, hogy követem, és hozzászólok, de még le is tiltom, hogy még véletlenül se lássam. Ezen kívül belegondoltam abba is, hogy vajon mennyi szabadidejük lehet ezeknek az embereknek, hogy azt lessék, hogy melyik nap mit rakok ki, vagy, hogy a privát profilomat kutatgasság, vagy esetleg, hogy az iskolai végzettségeimet, és a kvalitásaimat bírálják. Tényleg, boldog lennék, ha nekem lehetne ennyi szabadidőm.

Lehet, hogy az alkohol teszi most, de tényleg azon röhögök, hogy egyesek mennyit képesek erőlködni azon, hogy fogást találjanak rajtam. Képzeljhétek el, hogy van egy full kamu profil, aki már az ötödik regisztrációval találja meg a facebook oldalamat, és szinte mindig ő a legelső a kommentelők között. Fröcsög, árad belőle a rosszindulat, csak azért, mert neki nem úgy megy az élete, ahogyan szeretné, és így éli ki a kis saját frusztrációit.

Az abszolút kedvencem az, amikor ezek az emberek nem, csak fogást próbálnak rajtam találni, hanem még nálam is jobban tudják azt, hogy milyen vagyok, és milyen életet élek. Szeretném itt különösebbképpen kiemelni azt a teóriát miszerint nekem a fotózásokért cserében a modellek természetben fizettek. Ilyen nem történt! Általában a barátaimat és közelebbi ismerőseimet szoktam fotózni, ha megkérnek rá. Nekem a fotózás nem megélhetés, nem ezzel keresem a kenyerem, és nem azért, mert nekem “CSAK” egy OKJ-s képzésem van róla. Saját szórakozásból, nem megrendelésre szeretek fotózni, de hivatásomként nem tudnám elképzelni. Én tanítni imádok.

Szóval én ezeken a fajta embereken tényleg csak röhögni tudok, meg csodálom a kreativitásukat és irigylem a fennálló szabadidejüket. Tényleg, baromi nevetséges amit csinálnak, és egyre inkább azt érzem, hogy saját magukat járatják le azzal, hogy engem akarnak rossz színben feltűntetni. Tulajdonképpen ez nekem még imponál is, hogy egyesek ennyit gondolnak rám. 😉

U.i.: Kedves Arnold88! Megtudtam a valódi személyazonosságod, szóval, ha véletlenül összefutnánk az utcán, akkor nagyon szépen, és feltűnően fogok köszönni neked, hogy még véletlenül se mondhasd, hogy nem vettél észre. 😉

2 gondolat “Utálsz, de mégis követsz?” bejegyzéshez

  1. Arnold88 érdekelne. Ez valós keresztnév és születési évszám?
    És ki az a Szombath András Zoltán, aki a Facebookon szól be rendszeresen? Neki ez az igazi neve?
    És van köze ennek a 2 embernek egymáshoz?

    Amúgy a cikk tartalmával egyetértek, és nem is éreztem a különbséget a józanul írt szövegeidhez képest.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s