Ez most már tényleg az utolsó…

Sziasztok!

Nem szeretném hosszasan ecsetelni a dolgokat. Gondolom a rendszeres olvasóim észrevették, hogy már jó ideje nem volt semmi értelmes tartalom és eléggé visszaesett az írás iránti kedvem. A napokban kaptam egy értesítést a WordPresstől, hogy le fog járni a prémium előfizetés és október 5-ig meg kell hosszabítanom. Úgy döntöttem, hogy a weboldal kihasználatlansága miatt ezt nem fogom megtenni, így 7 év után megszűnik az Ubul Világa.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki ezalatt a hét év alatt követte a munkásságom és elolvasta mind a komolyabb, mind a kissé bugyutább gondolataimat a nagyvilágról. Számomra az írás egy kellemes kikapcsolódás volt, a blog pedig egy hely, ahol kiadhattam magamból minden olyan gondolatot, amire azt gondoltam, hogy gondolatébresztő lehet mindenki számára. Sokszor voltak megosztó megnyilvánulásaim; kaptam hidget, s meleget; emellett rengeteg embert foglalkoztatott a magánéletem is, hogy kivel mit és hogyan csinálok. Jelentem ezutóbbiba a továbbiakban sem fogok betekintést engedni, mert pont ezért hívják magánéletnek.

Igen, jól láttátok, azt írtam, hogy a továbbiakban, hiszen csak a blog fog megszűnni, a Facebook oldalam viszont megmarad, ahol a későbbiekben is tudjátok az életem egy részét követni, de ott javarész már csak a fotóimat fogom megosztani, illetve rövid véleményeimet és történeteimat olvashatjátok majd ott. Hosszas cikkírást már nem fogok csinálni. Amúgy azt érzem, hogy a Facebookon egy jó kis közösség, mondhatni keménymag alakult ki, akik rendszeresen jönnek és együtt elmélkedünk dolgokról. Kitiltani pedig senkit sem fogok, így a negatív kommenteknek is meghagyom a teret. Bár én szeretem, ha kapok negatív kommentet is abban az esetben, ha az értelmesen és építő jelleggel van megfogalmazva. Aki idióta, az pedig magát mutatja be.

A még hátralevő napokban egy-egy korábbi írásomat fogom megosztani veletek, amik nagy nézettségre tettek szert. Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek és folytatjuk az életet a Facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s