Immáron majdnem 10 éve már, hogy megszületett az ötlet a fejemben, hogy blogot indítsak. Az első blogomat 2009 májusában hoztam létre, két másik ismerősömmel, English Club néven. Az ötlet egy nyelvtanulást elősegítő blog létrehozása volt. Az ötlet jó volt, de a későbbiekben kiderült, hogy nem tudunk együtt dolgozni, emiatt egyedül folytattam, Gergő’s English Club néven. A blog témája is megváltozott. Egy Egyesült Királysággal folgalkozó ismeretterjesztő oldallá vált a blogom, amit 2013-ban egy hasonló felépítésű, az Amerikai Egyesült államokkal foglalkozó, A Slice of America nevű oldal követett.

Egészen 2015 januárjáig szerkesztettem ezt a két ismeretterjesztő oldalt, de valójában nem találtam meg önmagam, ezért mindkét oldalt megszüntettem.

Még ugyanezen év tavaszán hoztam létre ezt a kis blogot több ember unszolására. Féltem egy kicsit ettől a műfajtól, mert mai napig nem gondolom, hogy egy nagyon érdekes ember lennék, sőt kimondottan szürke kisegérnek számítok. 😀

Viszont, amin megírtam az első 1-2 hosszabb cikkemet rá kellett jönnöm, hogy számomra a blogolás egyfajta stresszlevezetés. Itt olyan témákat tudok magamból kiírni, ami esetleg másokat is érint, sőt kimondott öröm, ha valamelyik írásommal akár segíteni is tudok.

Remélem ti is megtaláljátok azt a témát, ami számotokra érdekes lehet. 🙂

Jó olvasást kívánok!