Sziasztok!

Ma két dolog is volt, ami nagyon felhúzott. Az első egy olyan ember volt, akiről azt hittem, hogy jóban vagyunk, ezért is nem szeretnék bővebben írni róla, mert eléggé megbántott. A másik az meg csak a szokásos internetes szitkozódás.

1415435_545273305553051_1048786705_oAz A Slice of America blogomat azt kb. fél éve hagytam abba az időhiányom miatt, na meg ugye amiatt mert szerettem volna valami újat csinálni. Ennek a blogomnak is volt facebook oldala, amit nem töröltem, ahogyan a blogot sem. Azt tudni kell, hogy én emiatt mindig is kaptam hideget és meleget is, ahogyan ezúttal is megkaptam a magamét. Amióta az Egyesült Államok egész területén elfogadták az azonos neműek házasságát, azóta egyre több ember használja a profilképének szerkesztésére a CelebratePride alkalmazást, amitől a profilképre egy szivárvány filter kerül. Ezzel nekem semmi gondom nincs, nálam liberálisabb embert nem találhat senki, de ettől függetlenül nekem így jó a profilképem, ahogyan van. Valószínűleg emiatt is kaphattam ma azt a levelet, amitől enyhén szólva kiakadtam.

Figyelem a levelet úgy másolom be, ahogyan azt kaptam!

Kedves Gergő, Greg vagy ahogyan hívatod magad!

Engedd meg, hogy megosszam veled néhány észrevételem az oldalaiddal kapcsolatban. Felháborító, hogy egy olyan országot istenítesz, ami csak a feszültséget tudja kelteni a világban. Az USA visszaél a hatalmával és buta emberek lakják, akik világuralmat akarnak. Szeresd a hazádat! Igazán, csak itt Magyarországon lehetsz itthon. Amit most csinálsz már ez is egy szintű hazaárulás, amit nem szabad hagyni. Ha ebben az országban akarsz élni, akkor ne legyél te is undorító balliberális, buzi, zsidóbérenc. Soha nem értettem miért kell majmolni más kultúrát, amikor a hazádra kell, hogy büszke legyél és arról kéne írnod, nem egy ilyen mocsokról, mint az USA. Legalább ha már tanárnak készülsz, akkor a történelem mellett magyart kéne tanítanod nem angolt. A másik meg az, hogy mélységesen szégyellhetnéd magad a neved miatt!!! Miért kell külföldi hangzású nevet használnod, ha már van szép magyar neved!? Remélem hamarosan rájössz mi az igazság és kikerülsz ebből a gusztustalan agymosott világból.

Üdvözlettel:

H. L.

Nos a levél végén az úr nevét már, csak én jelöltem a monogramjával, mivel nem nyilvánosan küldte és nem szeretnék semmilyen személyiségi jogot megsérteni. Ehhez a levélhez, csak annyit tudok hozzáfűzni, hogyha Magyarországon mindenki ilyen nacionalista lenne, csak Magyarországgal és magyar kultúrával és történelemmel foglalkozna és még 100 év után is Trianonon rugózna (lehet köpködni, de a múltat megváltoztatni nem!), akkor még ennél jobban is a béka segge alatt lennénk. Továbbá kikérem magamnak, hogy hazaáruló vagy zsidóbérenc lennék csak azért, mert nem egy beszűkült látókörű ember vagyok és esetleg érdekel más is.

Ezek után most felhívom mindenki figyelmét, akik nem szimpatizálnak velem, vagy a blogom témájával, hogy pont egy hét múlva lesz július 4-e, ami Amerikában a függetlenség napja, ami miatt több amerikai témájú cikk lesz, sőt megyek Lindsey Stirling koncertre is, aki szintén amerikai és róla is lesz szó. Egyszóval, ha nem tetszik valami, akkor nem kell nézni, ha meg nézed, akkor hallgass bölcsen!

GOD SAVE THE USA!!!

Jó éjszakát!

3 gondolat “A Slice of America hagyaték” bejegyzéshez

  1. Ez a blog egy baromi nagy szégyen. Már a tény, hogy egy “magyar” ember így áll a dolgokhoz egy hatalmas nagy pofátlanság és egyben elszomorító, hogy egy fiatalember ilyennek látja a világot. Trianonon meg igen is rugózni kell és hinni Magyarország feltámadásában. Te is inkább az ügyben tennél valamit, hogy hazánk élhető és jobb hely legyen.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s